Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leukste stage OOIT: indebuurt Delft zoekt een stagiair(e)!

Door Iris Olsthoorn 8 oktober 2019

Jááá, je leest het goed: je kunt stagelopen bij de allerleukste nieuwssite van Delft (en inmiddels maar liefst 30 andere steden). Tenminste, als je voldoet aan onderstaand profiel.

Indebuurt is een lokaal nieuwsplatform van DPG Media (voorheen de Persgroep). Heel veel verschillende steden in Nederland hebben een eigen site waar leuke nieuwtjes, grappige lijstjes, uittips, video’s en inspirerende interviews op staan. Zo ook Delft! De redactie van indebuurt zit aan de Oude Delft, vlakbij onze mooie binnenstad. En daar kan jij dus onderdeel van zijn!

Waarom stagelopen bij indebuurt Delft fantastisch is? “Je krijgt veel vrijheid om eigen ideeën te bedenken en leert heel veel nuttige dingen. Bovendien is het op de redactie reuze gezellig”, aldus Michiel de Haan. En Michiel kan het weten, want hij liep eerder drie maanden stage op de redactie van indebuurt Delft.

Tekst loopt verder onder de foto. 

Redacteuren Ilse en Iris houden je graag op de hoogte

Kom stage lopen!

Lijkt het jou ook wel wat om te schrijven over de allermooiste stad van Nederland, om leuke lijstjes te maken, inspirerende Delftenaren te interviewen, foto’s te maken van ons stadsie, alles te leren over online, nieuwe rubrieken te bedenken en ga zo maar door? Lees dan onderstaande vacature:

stage delft

Indebuurt Delft zoekt stagiairs!

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van inmiddels maar liefs...

Meer over

Nieuws Werken

adv.