Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Joost en Miriam werken bij Zwembad Kerkpolder: ‘Geen uur is hetzelfde’

Aangeboden door Zwembad Kerkpolder Delft 5 februari 2020

Miriam en Joost werken allebei al een tijdje bij Zwembad Kerkpolder. Dat is niet zonder reden: ze hebben het hier ontzettend naar hun zin. Joost werkt in de horeca, Miriam beheert de receptie en helpt óók mee in de horeca. Het leukste aan hun werk? Miriam: “Het is ontzettend afwisselend. Geen dag, wat zeg ik: geen uur is hetzelfde.”

Als Miriam de receptie bemant, heeft ze veel contact met bezoekers. “Ik ben de gastvrouw van het zwembad. Ik verkoop kaartjes, geef inlichtingen en beantwoord telefoontjes. Ik ken alle ins en outs van het bedrijf, want de vragen die klanten stellen zijn heel divers. Het gaat van zwemles tot betalingen.” Wat het leukste is aan deze baan? “Je leert veel mensen kennen. Ik ken bijna alle kinderen van zwemles bij naam. Dat vinden bezoekers ook fijn: zo voelen ze zich welkom.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Aandacht voor de bezoeker

Als bij de receptie even rustig is, helpt ze Joost in het restaurant. Ook hier is aandacht voor de bezoeker. Joost vertelt: “We hebben veel vaste zwemmers die achteraf een kop koffie komen drinken. Er is bijvoorbeeld een vrouw die elke week een patatje mayo en een latte neemt. Als ze binnen komt, staat haar bestelling al klaar.”

Kinderfeestjes

Voor hun werk in het restaurant hoeven Miriam en Joost een volleerd kok te zijn. “We hebben een kleine kaart met tosti’s, koffie en patat”, vertelt Joost. “Eens in de zoveel tijd organiseren we een lunch, bijvoorbeeld met Kerstmis, Pasen of Valentijn. Dan maken we er wel iets uitgebreiders van.” Daarnaast worden hier ook regelmatig kinderfeestjes georganiseerd. Miriam vertelt: “Dat is superleuk om te doen, want het is altijd erg gezellig. De kinderen gaan eerst zwemmen en daarna komen ze hier patat eten. Wij zorgen voor het eten en drinken én een mooi versierde tafel.”

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

zwembad kerkpolder
Foto: Zwembad Kerkpolder

Word jij de nieuwe collega van Miriam en Joost?

Dit klinkt als een leuke baan, hè? Je hebt geluk, want Zwembad Kerkpolder heeft een vacature voor een oproepkracht receptie/horeca. Je kunt zo’n combinatiefunctie krijgen als Miriam, maar het is ook mogelijk om alleen bij de receptie of horeca te gaan werken. Voor beide banen heb je een flexibele en open houding nodig. Ook heb je aandacht voor de bezoekers en zorg je dat de horeca en receptie er netjes uitzien. Je gaat werken op oproepbasis. Het zwembad is zeven dagen per week geopend, ook op dinsdag- en woensdagavond. Je kunt dus op deze momenten worden ingezet. Goed om te weten: het zwembad kan je geen vastigheid beloven, dus ze verwachten niet van je dat je 24/7 klaarstaat. Verder ben jij natuurlijk de eerste die gevraagd wordt als er vaste uren vrij komen. Klinkt dit als de perfecte job voor jou? Bekijk dan hieronder de complete vacature.

zwembad kerkpolder

Oproepkracht receptie/horeca

Sportfondsen zet zich in voor een vitaal Nederland. Wij geloven in de kracht van bewegen. In de krac...

Meer over Zwembad Kerkpolder Delft ontdekken?

Zwembad Kerkpolder Delft zwembaden

Kerkpolderweg 1, Delft

Bekijk meer:zwembaden

adv.