Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

indebuurt Delft zoekt een freelancer, iets voor jou?

Door Iris Olsthoorn 25 augustus 2020

Ja, je leest het goed! Indebuurt Delft is per direct op zoek naar een freelancer. Samenwerken met mensen in onze stad is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig voor ons platform en voor alle Delftenaren. Nóg meer leuke nieuwtjes, interviews, tips, noem maar op.

Via indebuurt Delft blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt in de stad. Je leest er leuke nieuwtjes, handige lijstjes, inspirerende interviews met Delftenaren en uittips. De redactie van indebuurt zit in de binnenstad, aan de Oude Delft.

Onze ideale freelance collega…

  • heeft een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands;
  • heeft een professionele achtergrond in journalistiek, media of communicatie;
  • heeft (ruime) ervaring met interviewen;
  • is woonachtig in Delft of directe omgeving;
  • kent Delft op zijn/haar duimpje en heeft bij voorkeur een lokaal netwerk;
  • kan goed overweg met social media;
  • heeft bij voorkeur ervaring met werken in WordPress;
  • is geïnteresseerd in het maken van lokale verhalen en gaat daarvoor graag op pad!

Dit zit er in voor jou

Je werkt 8-12 uur per week voor indebuurt en zit één (liefst vaste) dag op de redactie* (samen met de commercieel redacteur en/of community manager), je krijgt een plek op deze pagina, je bouwt aan je eigen portfolio (je naam is zichtbaar bij publicaties), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen en je werkt in/met een tof team. Je krijgt een passend dagtarief betaald.

*) Let op; vanwege coronamaatregelen zul je de komende tijd nog geregeld thuis werken.

Over indebuurt

indebuurt is een lokaal online platform waar je leest over de nieuwste hotspots, het belangrijkste lokale nieuws, leuke uittips en goede aanbiedingen. Indebuurt is een initiatief van DPG Media en in februari 2016 gestart. Inmiddels zijn we actief in 33 steden en hebben we ambitieuze groeiplannen!

Reageren

Hebben we een match? Top! Stuur dan voor 6 september een korte motivatie én een aantal producties van jouw hand naar ons op via [email protected] Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek! Dan leggen we uiteraard ook uit hoe we precies te werk gaan en wat van jou wordt verwacht. Hopelijk tot gauw!

Meer over

Werken

adv.