Fluitend naar je werk: 5 x leuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 21 oktober 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Woonbegeleider

 

Perspektief zoekt een begeleider voor de diverse woonlocaties van de stichting. Binnen deze functie geef je uitvoering aan het begeleidingsplan in samenwerking met collega’s, ketenpartners, de cliënt zelf en zijn of haar netwerk. Het is belangrijk dat jij een gelijkwaardige basishouding hebt in de omgang met anderen en een groot hart hebt voor mensen die het minder getroffen hebben. Alle informatie over deze functie vind je in de vacature.

perspektief delft 2
Topper

Medewerker Woonzorg

Stichting Perspektief
Fulltime_parttime - Geplaatst op 21 okt 2018

Medewerker Siem de Jong

Ben jij een echte sportieveling en ook nog eens een beetje handig? Dan is een baan bij Siem de Jong Funsports misschien iets voor jou! De windsurfspeciaalzaak is op zoek naar een parttime medewerker die beschikbaar is op zaterdagen en af en toe ook een andere dag. Lijkt het je wat? Klik dan voor meer informatie op de onderstaande vacature.

siem de jong funsports

Parttime medewerker

Siem de Jong Funsports
Parttime - Geplaatst op 21 okt 2018

Weekendhulp

Heb jij een passie voor mode en lijkt het je fantastisch om bij  Strellson Delft en Steendam Herenmode te komen werken? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. De herenkledingzaken zijn op zoek naar een weekendhulp. Meer informatie vind je in de vacature.

Steendam Herenmode
Topper

Weekendhulp

Steendam Herenmode
Parttime - Geplaatst op 21 okt 2018

Nagelstyliste

Beauty & Nails by Arenda is op zoek naar een nagelstyliste! Weet jij hoe je acrylnagels kunt zetten? Kun je een manicure doen? En ben je daarnaast ook nog eens spontaan en leergierig? Dan is deze job iets voor jou!

beauty & nails by arenda delft
Topper

Nagelstyliste

Beauty & Nails by Arenda
Parttime - Geplaatst op 21 okt 2018

Verkoopmedewerker versafdeling

PLUS Bomenwijk heeft een vacature voor hulpkrachten op de versafdeling. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de verkoop en voorraadbeheer van de producten. Jij hebt een flexibele instelling, een goed gevoel voor service en minimaal een VMBO diploma. In de vacature lees je hoe je kunt reageren op deze toffe job.

plus bomenwijk delft

Verkoopmedewerker Versafdeling Hulpkracht

PLUS Bomenwijk
Parttime - Geplaatst op 21 okt 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.