Flexwerken vlakbij de snelweg: hier moet je zijn

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 5 februari 2019

Soms is je eigen kantoor net te ver weg om die ene afspraak te maken of heb je gewoon geen zin om aan te sluiten in de file. Dan is het superhandig dat je op een locatie vlakbij de snelweg nog even kunt flexwerken. Waar dat kan in Delft? Bij Hampshire Hotel Delft Centre!

Het grote voordeel van flexwerken in een hotel is dat het 24/7 open is. Dus of je nu een nachtbraker bent en het liefst tot 23.00 uur doorwerkt, of juist voor het krieken van de dag alvast wat mail wilt wegwerken: hier kun je terecht. In de lounge is er goede Wifi, er zijn stopcontacten én (heel belangrijk) lekkere koffie.

Vlakbij de snelweg

Als je een afspraak hebt, is het hotel ook een fijne plek om te meeten. Binnen vijf minuten zit je weer op de A13! Parkeren kan veilig in de Marktgarage tegenover het hotel. Blijven jullie wat langer plakken? Dan kun je een lekkere lunch of diner bestellen.

Vergaderen met een grote groep kan ook

Als je een vergadering hebt met een grote groep, kun je ook terecht bij het hotel. Er zijn verschillende vergaderzalen die je kunt afhuren. Deze zijn geschikt voor maximaal 60 personen, afhankelijk van de opstelling. De vergaderzaal moet je wel vooraf reserveren: neem hiervoor contact op het het hotel.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu openHele dag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.