Flexwerken in een splinternieuw kantoor: hier kan het

Aangeboden door Building Retail 29 juni 2018

Fijn nieuwtje voor ZZP’ers! Er is een splinternieuw kantoor geopend vlakbij Delft waar je lekker kunt flexwerken voor een mooi prijsje. En: het is een co-working kantoor, dus je zit gezellig met andere ondernemers in één ruimte. 

building retail
Vergaderruimte

Robin is de eigenaar van dit nieuwe kantoor: “Ik heb een eigen bedrijf, Building Retail, waarin ik mij bezighoud met bouwmanagement. Het bedrijf groeit hard en daarom was ik toe aan een kantoor. Ik was gelijk weg van dit pand, maar voor mij is het nu nog te groot. Daarom deel ik het graag met andere ondernemers, zodat we elkaar kunnen versterken!”

Full service werkplek

Wat je krijgt als je een werkplek huurt bij Building Retail? “Het is een full service werkplek. Alles is dus voor je geregeld: pennen, kladblokken, stiftjes, airco, een printer en wifi. Daarnaast is er een vergaderkamer met beamer, gezellige loungeruimte en een pantry met koffie- en theefaciliteiten. Je kunt hier dus met een gerust hart je klanten ontvangen.”

building retail 4
Lounge

Kies zelf hoe vaak je komt

Je kunt zelf kiezen hoe vaak je gebruik maakt van je nieuwe kantoor. “Er zijn verschillende pakketten. Het pakket ‘soms’ is voor één of twee dagen per week en kost €200,- per maand. Het pakket ‘vaak’ kost €275,- per maand en is voor drie dagen of meer. Je kunt het per maand opzeggen, dus je zit nergens aan vast.”

Gratis parkeren voor de deur

Je vindt het kantoor van Building Retail aan de Visseringlaan in Rijswijk. Een klein stukje fietsen vanuit Delft dus, of vijf minuten rijden vanaf de A4. “Je kunt gratis parkeren voor de deur, dus ook dat is geen enkel probleem.” Lijkt dit je wel wat? Neem dan even contact op met Robin door te mailen naar [email protected].


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Building Retail. Meer over Building Retail ontdekken?

Building Retail zakelijke dienstverleners

GeopendHele dag

Visseringlaan 22B, Rijswijk

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.