Fashion stylist of pedagogisch medewerker: 5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 27 oktober 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerker

Lijkt het je leuk om bij Van Maanen in Delft aan de slag te gaan? Dat kan! Voor de bakkerswinkel en afdeling non-food is de zaak op zoek naar een verkoopmedewerker. Jij geeft klanten passend advies, verkoopt brood- en banketproducten en leert de fijne kneepjes van het voorbereiden en bakken van producten. Hoe leuk is dat! Meer informatie over deze baan vind je in de onderstaande vacature.

Topper

Verkoopmedewerker bakkerswinkel/non-food

Van Maanen Delft
Parttime - Geplaatst op 27 okt 2018

Pedagogisch medewerker

Ben jij creatief ingesteld en bedenk je altijd de leukste dingen om te gaan doen? Ben jij een sociaal persoon die tegelijkertijd ook een verantwoordelijke houding heeft? Dan ben jij misschien wel de nieuwe pedagogisch medewerker van Kinderopvang de Lange Keizer! Je komt te werken op een groep met kinderen van nul tot drie jaar. Het gaat om een functie voor minimaal drie dagen per week.

lange keizer
Topper

Pedagogisch medewerker

Kinderopvang De Lange Keizer
Parttime - Geplaatst op 27 okt 2018

Oliebollenbakker

Ben jij een echt baktalent en zoek je nog werk voor de komende maanden? Dan is Luciano op zoek naar jou! De ijssalon verandert tijdelijk in een oliebollenbakkerij en daar is natuurlijk hulp bij nodig. Check hieronder hoe je kunt solliciteren:

Oliebollenverkoper/bakker

Luciano Delft
Parttime - Geplaatst op 27 okt 2018

P&O adviseur

Stichting Perspektief is op zoek naar naar een P&O adviseur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het totaalpakket van de P&O afdeling van de organisatie. Het gaat om een fulltime baan. Junioren of starters die het vak bij Stichting Perspektief willen leren, zijn ook van harte welkom.

perspektief delft 2
Topper

P&O Adviseur

Stichting Perspektief
Fulltime - Geplaatst op 27 okt 2018

Fashion stylist

Bij Marlies is op zoek naar een fashion stylist voor 36 uur per week! Als jij gek bent op fashion en altijd op de hoogte bent van de nieuwe trends, is deze baan je op het lijf geschreven! O ja: het is ook handig als je flexibel bent en bereid om in het weekend te werken.

bij marlies delft

Fashion stylist

Bij Marlies Delft
Fulltime - Geplaatst op 27 okt 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.