Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 20 juli 2019

Zoek je een (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Receptie medewerker

Heb jij er plezier in om het anderen naar de zin te maken? En schrik je niet van situaties waarin van alles tegelijk gebeurt? Dan is een baan als receptie medewerker bij Hotel de Plataan geknipt voor jou! In deze functie heet je gasten welkom, maar sta je soms ook achter de bar of in de keuken. Het is een baan voor minimaal 12 uur per week. Lijkt het je wat? Check de complete vacature hieronder.

Receptie-medewerker

Hotel de Plataan Dienstverband: Branche: Stand...

Allround chauffeur

Lekker werken in de buitenlucht en intussen chauffeuren op verschillende voertuigen. Klinkt dat als de ideale baan voor jou? Dan heb je mazzel, want Avalex is op zoek naar een allround chauffeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inzameling en het transport van grondstoffen. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem, dan word je opgeleid. Het is wel belangrijk dat je in bezit bent van rijbewijs C. Bekijk de complete vacature hieronder.

avalex delft

Allround chauffeur

Avalex is een onderneming in afval- en grondstoffenmanagement en verzorgt de inzameling van grondsto...

Medewerker viswinkel

Hoogenboom Vis & Snacks zoekt een medewerker voor in de avonden en in het weekend. Je houdt je voornamelijk bezig met de verkoop van de producten en schoonmaak. Als het je wat lijkt, kun je hieronder de vacature bekijken.

Hoogenboom Vis & Snacks

Medewerker avonduren en weekend

Hoogenboom Vis & Snacks is op zoek naar personeel voor de avonduren en in het weekend. Het gaat om s...

Administratief medewerker

The Stone is op zoek naar een administratief medewerker. Voor deze functie is het belangrijk dat je uiterst nauwkeurig bent, zelfstandig kunt werken en communicatief sterk bent. Verder heb je natuurlijk affiniteit met mode. Klinkt dit als je droombaan? Bekijk de complete vacature hieronder.

werken vacatures flexwerken

Administratief medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie Administratief Medewerker (38 uur). W...

Pizzamaker

Domino’s is op zoek naar pizza makers! Op de uren dat je staat ingeroosterd bak jij de pizza’s die worden besteld. Soms is het druk, maar dat is alleen maar leuk! Vanaf 15 jaar ben je welkom om te solliciteren op deze functie; Domino’s zorgt voor de training die je nodig hebt. Als het je wat lijkt, kun je klikken op de onderstaande vacature.

Domino's pizzabakker vacature

Pizzamaker

Als pizzabakker bij Domino's ben je verantwoordelijk voor het bakken van de beste pizza's in het lan...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.