Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de leukste vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 15 juni 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerker kerstpakketten

Ben jij iemand die zich in mei al verheugt op de kerstdagen? Dan hebben we je droombaan gevonden: Hanos is op zoek naar een medewerker kerstpakketten. In deze functie ga je van september tot en met december de afdeling kerstpakketten ondersteunen voor 20 uur per week. Jij zorgt ervoor dat de pakketten worden klaargezet, kijkt facturen na en staat klanten te woord in de winkel. Bekijk de vacature hieronder:

Hanos

Medewerker Kerstpakketten

Ben jij iemand die zich in mei al verheugd op de kerstdagen? En lijkt het je leuk om dit jaar een bi...

Medewerker bediening

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in een gezellig familiebedrijf? Restaurant La Tasca zoekt een medewerker bediening. Het is belangrijk dat je enthousiast en gastgericht bent, de rest leer je vanzelf. Check de vacature voor meer informatie.

la tasca

Medewerker bediening

Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij enthousiast, gastgericht en wil je bij ons in de bediening...

Kwaliteitsmedewerker

De winkel schoon en veilig houden, dat is je belangrijkste taak als kwaliteitsmedewerker bij Albert Heijn XL. In deze functie maak je de winkel, kantoren en het magazijn schoon. Ook controleer je de temperatuur van de koeling en tussendoor verwissel je ergens een vuilniszak en voorzie je de koffiemachines van koffiebonen en melk. Het gaat om een functie van 6 tot 12 uur per week.

albert-heijn-xl

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat ...

Hulpkracht

Bristol is op zoek naar jou! Als hulpkracht ga je voornamelijk werken tijdens koopavond, zaterdag en/of op zondag. Het is belangrijk dat je klantgericht, accuraat en vriendelijk bent. Je krijgt een salaris conform cao en er is een kortingsregeling. Meer weten? Bekijk de functie hieronder.

Hulpkracht

Euro Shoe Group, een klinkende naam in de dynamische wereld van fashion! Met onze bekende ketens Sho...
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.