Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de leukste vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 18 mei 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Leidinggevende

Chocolaterie – Gelaterie de Lelie is op zoek naar een leidinggevende. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt en klantgericht werkt. De functie is voor 18 tot 34 uur in overleg en er zijn mogelijkheden om door te groeien. Iets voor jou? Bekijk de vacature hier:

de lelie chocolade

Leidinggevende

De Lelie is een chocolaterie en ijssalon met twee vestigingen in Delft. De zaak is op zoek naar een ...

Verkoopmedewerker

Vanwege toenemende drukte is Slagerij Leo van Vliet op zoek naar een verkoopmedewerker voor de zaterdag en in vakanties. Je gaat aan de slag met het beleggen van broodjes en het verkopen van vleeswaren. Daarnaast zorg je ervoor dat de winkel aan het einde van de dag weer netjes schoon is. Iets voor jou? Check hieronder hoe je kunt reageren:

slagerij leo van vliet

Verkoopmedewerker

Slagerij Leo van Vliet verkoopt heerlijke broodjes uit de ambachtelijke slagerij met zelfgemaakte in...

Medewerk(st)er huishouding

Hotel de Koophandel is op zoek naar versterking in de huishouding voor de zomermaanden. Het is belangrijk dat je flexibel beschikbaar bent in het weekend en doordeweeks, nauwkeurig bent en oog hebt voor detail. Het gaat om een functie voor 6 tot 18 uur per week. Lijkt het je wat? Check de vacature hieronder!

hotel-de-koophandel

Medewerk(st)er Huishouding

Voor de komende zomermaanden zoeken wij versterking in de huishouding. Ben jij: Flexibel besch...

Verkoopmedewerker

Verkade & Jacques is op zoek naar een fulltime verkoopmedewerker. Je gaat onder meer klanten bedienen en bestellingen klaarmaken voor de groothandel. En ben je een ware verkoper? Dan is het mogelijk dat je doorgroeit naar de functie van accountmanager. Meer over deze functie vind je hieronder:

verkade & jacques nieuw

Verkoopmedewerker v/m

Verkade & Jacques is op zoek naar een verkoopmedewerker v/m. Taken: Bedienen van klanten in on...
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.