Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Ilse Zoutewelle 2 november 2019

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meewerkend voorman

Wijnmaalen Schoonmaakdiensten heeft ruimte voor een meewerkend voorman. In deze functie maak je planningen voor ongeveer dertig fulltime schoonmakers en intussen werk je zelf mee. Verder onderhoud je contact met de wijk/complexbeheerders en spring je in als er calamiteiten zijn. Iets voor jou? Check de vacature hieronder.

Meewerkend Voorman

Wijnmaalen Schoonmaak en Bedrijfsdiensten Dienstverband: B...

Commercieel redacteur indebuurt Delft

Je leest het goed: wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemende, online-minded commercieel redacteur die Delft van binnen en van buiten kent. Geloof ons, een leukere baan bestaat bijna niet! Bekijk de vacature hieronder. Enneh, ben je benieuwd of je geschikt bent? Doe dan hier de test 😉

Commercieel Redacteur indebuurt Delft

Voor indebuurt Delft zijn wij op zoek naar een creatieve, ondernemende, online-minded Commercieel Re...

Beveiliger

Ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan moet je solliciteren als beveiliger bij G4S op de TU Delft. Je bent werkzaam als biker, ploegleider BHV, verkeersregelaar, security host en mobiel surveillant. Verder ben je fit: je fietst ongeveer 25 kilometer per dag. Hou er rekening mee dat je 24/7 kunt worden ingezet om te werken.

Beveiliger

G4S Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Office manager

Als je pro actief, behulpzaam en een ‘alleskunner’? Dan is de baan van office manager bij Jeanne Dekkers Architectuur iets voor jou. Jij ondersteunt de andere medewerkers door agendabeheer, administratie en het organiseren van evenementen. Het gaat om een parttime functie voor twee tot drie dagen per week.

Part-time Office Manager

Jeanne Dekkers Architectuur Dienstverband: Branche: Standplaats: Sluitingsdatum: fulltime...

Bezorger

Jumbo Buitenhof zoekt een bezorger! Jij zorgt ervoor dat de boodschappen bij mensen thuis komen en rekent deze met ze af. Heb je tijd over? Dan help je collega’s met vakken vullen en zorg je dat je afdeling er verzorgd uitziet. Als je wilt, is het ook mogelijk om naast de bezorging te werken in een leidinggevende functie in de winkel.

jumbo buitenhof bezorger

Bezorger (24 – 32 uur)

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Bij alle...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.