5 x waarom werken bij McDonald’s Delft-Noord superleuk is

Aangeboden door McDonald’s Delft-Noord 4 september 2018

Heb je een heerlijke zomervakantie gehad, maar ben je nu he-le-maal blut? Dan kun je wel een extra zakcentje gebruiken. McDonald’s Delft-Noord is de perfecte plek om die te verdienen. Waarom? Dat vertelt vestigingsmanager Taco.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het is er supergezellig

“Vaak zeggen nieuwe medewerkers: ik werk hier een jaartje en daarna zoek ik weer wat anders. Maar uiteindelijk blijven de meeste mensen jaren plakken omdat het zo gezellig is”, vertelt vestigingsmanager Taco. “Er ontstaan hier heel veel vriendschappen en dat maakt dat er altijd een goede sfeer hangt. Dat is wel zo fijn als je hard aan het werk bent!”

Het werk is altijd anders

Werken bij de Mac betekent niet dat je avond in, avond uit hamburgers staat te flippen. “Elke dag is anders. De ene keer werk je bij de McDrive, de volgende dag in de keuken en dan weer in het McCafé. Dat maakt het leuk en gevarieerd.” En omdat McDonald’s Delft-Noord één van de grootste vestigingen van Nederland is, worden hier als eerste nieuwe ideeën getest. “Daar mag jij als medewerker ook je steentje aan bijdragen.”

Er zijn doorgroeimogelijkheden

Taco: “Als je hier binnenkomt als crewlid, zijn er zéker ook mogelijkheden om promotie te maken. Op dit moment is 100 procent van het managementteam binnengekomen als crewlid en zo doorgegroeid. Daarnaast kun je intern een MBO diploma halen op niveau 2, 3 en 4, waarmee je kunt doorgroeien tot medewerker, floormanager of assistent manager.”

Je kunt werken op een tijd die jou uitkomt

McDonald’s Delft-Noord is 24/7 open. Dus ben je een nachtdier? Dan kun je de nachtshifts draaien. Als je meer een ochtendmens bent of juist graag in de avond werkt, is dat ook mogelijk. Op die manier kun je het werk perfect inpassen in de rest van je leven.

De personeelsfeesten zijn supervet

Wat is een goede bijbaan zonder personeelsfeesten? Bij McDonald’s weten ze wel hoe ze een feestje moeten geven. “We organiseren elk jaar twee grote personeelsfeesten. Zo hebben we laatst een hele leuke barbecue gehad bij Beachclub Birds in Den Haag.”

Lijkt het je wel wat om te werken bij McDonald’s Delft-Noord? Bekijk dan hier alle vacatures en solliciteer meteen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door McDonald’s Delft-Noord. Meer over McDonald’s Delft-Noord ontdekken?

McDonald’s Delft-Noord restaurants en horeca

Nu openHele dag

Kleveringweg 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.