5 x supertoffe vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 1 september 2018

Ben je net weer begonnen met je werk en zou je het liefst metéén weer op vakantie gaan? Dan is het tijd voor een nieuwe baan! Wij zetten de leukste vacatures uit Delft voor je op een rijtje. Kun je gewoon op het fietsje naar je werk, straks!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Chocolista

Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat je ‘Chocolista’ bent? Als je solliciteert bij Chocolate Company Café kan dat zomaar waarheid worden. De zaak is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor doordeweeks en in het weekend. Je gaat aan de slag met het bereiden van de lekkerste soorten chocolademelk en heerlijke sandwiches. Wie wil dat nu niet?

chocolate company cafe delft
Topper

Chocolista’s

Chocolate Company Café Delft
Parttime - Geplaatst op 01 sep 2018

Coach

bbb health boutique is een holistische sportschool waar food, body en mind centraal staan. Leden krijgen hier een voedings- en bewegingsprogramma op maat. Om dit te kunnen realiseren, moeten er natuurlijk ook coaches zijn! Daar is de sportschool op dit moment naar op zoek. Het gaat om een parttime functie die goed te combineren is met een andere baan, studie of gezin. Als coach stel je bewegingsprogramma’s samen, geef je sportlessen en voedingsadvies. Lijkt het je wat? Bekijk hieronder dan de complete vacature.

bbb health boutique warmtecabine
Topper

Coach

bbb health boutique Delft
Parttime - Geplaatst op 01 sep 2018

Assistent filiaalleider

Van Maanen in Delft is op zoek naar een assistent filiaalleider! In deze functie geef je motiverende leiding aan het winkelteam en stel je de klant centraal. Het gaat om een functie voor 32 tot 38 uur waarbij je onder meer nieuwe producten inkoopt voor de non-foodartikelen van Van Maanen. Je volgt de trends op het gebied van lifestyle, food en cadeau artikelen daarom ook op de voet! Daarnaast draai je volledig mee op de werkvloer om gevoel te houden bij de winkel en het team. Meer weten? Check dan snel de vacature!

van maanen delft
Topper

Assistent filiaalleider

Van Maanen Delft
Fulltime - Geplaatst op 01 sep 2018

Horeca medewerker

Ben jij een ster in de keuken en dól op gezond eten? Dan is Jent op zoek naar jou! Er staat een vacature open voor minimaal twee dagen per week bij het gezonde fastfood restaurant. Als horecamedewerker ga je aan de slag met het bereiden van de gerechten. Denk hierbij aan een mexican chicken met zoete aardappel tot aan een vegan pizza gemaakt van een bieten bodem. Gaat je hart hier sneller van kloppen? Solliciteer dan snel!

Jent Delft
Topper

Horeca medewerker

JENT
Parttime - Geplaatst op 01 sep 2018

Winkelmedewerker

Knotten is op zoek naar een nieuwe enthousiaste medewerker! Je past perfect in het team als je gek bent op haken en breien en het superleuk lijkt om tussen de mooie bolletjes wol te werken. Het gaat om een functie van 24 uur per week.

knotten delft

Winkelmedewerker

Knotten
Parttime - Geplaatst op 01 sep 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken