5 x supertoffe vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 12 januari 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Parkeerhandhaver

Ben jij verantwoordelijk, flexibel en sta je stevig in je schoenen? Dan is een baan als parkeerhandhaver misschien wel wat voor jou. In deze functie voer je de parkeercontrole uit en handhaaf je het vastgestelde parkeerbeleid. Verder controleer je ook op slordig of fout parkeren. Het gaat om een fulltime functie. Meer weten? Check dan de vacature.

Topper

Parkeerhandhaver

Fulltime - Geplaatst op 12 jan 2019

Medewerk(st)er bediening

Bij Healthy & Happiness kun je genieten van gezonde, heerlijke huisgemaakte producten in een warme omgeving. Het lunchcafé zoekt per direct een medewerker(ster) voor in de bediening. Het gaat om een functie voor 12 – 18 uur per week. Lijkt het je wat? Kijk dan in de vacature hoe je kunt solliciteren.

healthy & happiness
Topper

Medewerk(st)er bediening

Parttime - Geplaatst op 12 jan 2019

Verkoopmedewerker

SoLow is op zoek naar verkoopmedewerkers voor 16 tot 24 uur per week. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, een klantgerichte instelling hebt en van aanpakken weet. Als je meer wilt weten over deze vacature, moet je even hieronder klikken:

solow delft

Verkoopmedewerker

Parttime - Geplaatst op 12 jan 2019

Medewerkers

De Lindenhof in het Agnetapark wordt as we speak omgebouwd tot restaurant Heinde & Ver. Om iedereen straks te kunnen voorzien van lekker eten en drinken, moet er natuurlijk wel genoeg personeel zijn! Het restaurant zoekt nog gastvrije en flexibele medewerkers voor in de bediening, (spoel) keuken en achter de bar. Lees hier meer:

heinde & ver
Topper

Medewerkers

Fulltime/parttime - Geplaatst op 12 jan 2019

Medewerker Goodsflow

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? IKEA in Delft is op zoek naar een medewerker goodsflow. Je wordt ongeveer drie keer per week ingepland, voornamelijk in het weekend en in shifts tussen 07.00 en 23.00 uur ’s avonds. Jouw doel is om te zorgen dat de producten beschikbaar zijn voor de klanten van IKEA. Zo zorg je voor het uitladen, intern transport in de winkel en de bevoorrading van het IKEA woonwarenhuis. Check de vacature om meer te weten te komen over deze functie:

IKEA Delft

Medewerker Goodsflow

Parttime - Geplaatst op 12 jan 2019
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.