5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 3 november 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerkers

Er opent een nieuw concept in de Lindenhof: Heinde & Ver. Om een restaurant te runnen, heb je natuurlijk ook personeel nodig. Daarom zijn ze op zoek naar gastvrije en flexibele medewerkers voor in de bediening, (spoel) keuken en achter de bar. Ervaring is gewenst, maar niet vereist!

heinde & ver
Topper

Medewerkers

Heinde & Ver Delft
Fulltime_parttime - Geplaatst op 03 nov 2018

Assistent filiaalleider

Van Maanen in Delft is op zoek naar een assistent filiaalleider. In deze functie geef je motiverende leiding aan het winkelteam en stel je de klant centraal. Het gaat om een functie voor 32 tot 38 uur waarbij je onder meer nieuwe producten inkoopt voor de non-foodartikelen van Van Maanen. Je volgt de trends op het gebied van lifestyle, food en cadeau artikelen daarom ook op de voet! Daarnaast draai je volledig mee op de werkvloer om gevoel te houden bij de winkel en het team. Meer weten? Check dan snel de vacature!

van maanen delft
Topper

Assistent filiaalleider

Van Maanen Delft
Fulltime - Geplaatst op 03 nov 2018

Medewerker bediening

De Wijnhaven is op zoek naar een  medewerker bediening voor 24 tot 32 uur per week. Als jij tussen de 22 en 30 bent, prettig gestoord bent, niet vies bent van zware dienbladen én beschikt over leidinggevende kwaliteiten, is de Wijnhaven echt de plaats voor jou. Bekijk de vacature voor meer informatie.

De Wijnhaven Delft
Topper Vervuld

(Semi)-Fulltime bediening 24-32 uur per week (m/v)

De Wijnhaven
Fulltime_parttime - Geplaatst op 03 nov 2018

Pedagogisch medewerker

Ben jij gek op kinderen tussen de vier en twaalf jaar? Dan is de functie van pedagogisch medewerker in de kinderdagverblijven van Holland Kinderopvang misschien iets voor jou. Het is belangrijk dat je flexibel en enthousiast bent. Daarnaast moet je minimaal een diploma hebben op MBO 3 niveau in de richting van kinderopvang.

holland-kinderopvang

Pedagogisch Medewerker kinderdagverblijf / BSO

Holland Kinderopvang
Parttime - Geplaatst op 03 nov 2018

Crewleden

McDonald’s Delft-Noord is op zoek naar crewleden! Je komt te werken in een supergezellig team. Je werk is gevarieerd: de ene keer sta je in de McDrive, de volgende keer ben je McFlurry’s aan het maken. Het restaurant is 24 uur per dag open, dus de werkuren zijn flexibel. Benieuwd waarom het leuk is om bij McDonald’s Delft-Noord te werken? Lees dan dit artikel!

mc donald's
Topper

Crewleden

McDonald’s Delft-Noord
Fulltime_parttime - Geplaatst op 03 nov 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.