5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 13 oktober 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerker herenkledingzaak

Heb jij een passie voor mode en lijkt het je fantastisch om bij  Strellson Delft en Steendam Herenmode te komen werken? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. De herenkledingzaken zijn op zoek naar een medewerker die het team voor drie tot vier dagen in de week kan komen versterken. Meer informatie vind je in de vacature.

Steendam Herenmode
Topper

Medewerker herenkledingzaak

Steendam Herenmode
Parttime - Geplaatst op 13 okt 2018

Stagiair(e) indebuurt Delft

Jááá, je leest het goed. Je kunt stagelopen bij de allerleukste nieuwssite van Delft! Ben jij op zoek naar een stage en lijkt het je leuk om de redactie van indebuurt Delft te komen versterken? Bekijk dan snel de onderstaande vacature!

stage delft
Topper

Indebuurt Delft zoekt stagiairs!

Indebuurt
Stage - Geplaatst op 13 okt 2018

Zelfstandig werkend kok

Als je gek bent op koken en één van de leukste barvrouwen van Delft wel als collega wilt, heeft de Sjees een toffe vacature voor je! Het grandcafé is op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor vier dagen. Je andere collega’s zijn uiteraard ook superleuk en het gaat om een vaste functie. Meer informatie vind je hieronder!

de sjees vacature kok
Topper

Zelfstandig werkend kok

Grandcafé De Sjees
Fulltime - Geplaatst op 13 okt 2018

Persoonlijk begeleider

Stichting Perspektief is op zoek naar een persoonlijk begeleider. In deze functie bied je hulpverlening en ondersteuning aan bewoners en cliënten van de locatie. Je geeft uitvoering aan het begeleidingsplan in samenwerking met collega’s, ketenpartners, de cliënt zelf en zijn of haar netwerk. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb je een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg? Dan is Stichting Perspektief op zoek naar jou!

perspektief delft 2
Topper

Persoonlijk Begeleider

Stichting Perspektief
Fulltime/parttime - Geplaatst op 13 okt 2018

Allround beveiliger

Je hebt de beveiligers van Royaume Security vast al eens zien lopen in of rond winkelcentrum de Hoven. En jij kunt nu één van hen worden! Het beveiligingsbedrijf is op zoek naar een allround beveiliger. Het is belangrijk dat je in bezit bent van rijbewijs B en eigen vervoer. Ook moet je het diploma beveiliging op zak hebben. Meer weten? Check dan de vacature.

royaume security services zakkenrollers

Allround beveiliger

Royaume Security Services
Fulltime/parttime - Geplaatst op 13 okt 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.