Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 21 september 2019

Zoek je een (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoper broodafdeling

Albert Heijn Choorstraat is op zoek naar een verkoper voor de broodafdeling. Het gaat om een functie voor 24 tot 32 uur per week. Jij vindt het leuk om mensen te helpen en om alles over jouw producten te weten. Iets voor jou? Bekijk de vacature hieronder.

Albert Heijn Choorstraat

Verkoper broodafdeling

Als verkoper bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas & vleeswaren, brood of...

Leidinggevende

Ben je fan van De Lelie? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de chocolaterie en gelaterie is op zoek naar een leidinggevende. Jij gaat 22 toto 34 uur per week aan de slag met het coachen en motiveren van het team, bent medeverantwoordelijk voor de totale gang van zaken en doet kassawerkzaamheden. Het is belangrijk dat je een goede dosis humor hebt, flexibel bent en om de zaterdag beschikbaar bent. Meer informatie vind je in de vacature hieronder.

Chocolaterie - Gelaterie De Lelie

Leidinggevende

Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een enthousiaste leidinggevende voor 22 tot 34 uur in de wee...

Administratief medewerker/office manager

Loco Lama (je weet wel, die hippe interieurwinkel op de Molslaan) is op zoek naar een administratief medewerker/office manager voor 20 tot 24 uur per week. In deze functie ga je de financiën structureren, ordenen en uitvoeren in Exact. Ook zal je het team ondersteunen als office manager. Zo ontvang je klanten, doe je boodschapjes, beantwoord mail en meer. Klinkt dit als iets voor jou? Check hieronder hoe je kunt solliciteren!

Administratief medewerker/office manager

Wil jij ongeveer 20-24 uur per week jouw talenten inzetten voor een jong en dynamisch merk? Dit in e...

Medewerker recovery

IKEA Delft is op zoek naar een medewerker recovery voor 24 uur per week. In deze functie ga je werken in de koopjeshoek. Jij gaat producten opnieuw verpakken, verwerkt geretourneerde goederen en geeft informatie over producten in de koopjeshoek. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, kostenbewust en goed tegen drukte kunt. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Administratief medewerker

Zorgdrager is op zoek naar een administratief medewerker. Jij bent verantwoordelijk voor correspondentie, de agenda en het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en collega’s. Ook stel je offertes op. Het is belangrijk dat je gestructureerd bent, klantgericht en in de buurt van Delft woont (maar da’s vast geen probleem). Meer info vind je hieronder.

Zit jij nog wel goed? | Administratief Medewerker bij Zorgdrager

Zorgdrager BV Dienstverband: Branche: Standpla...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.