Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 25 mei 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Beheerder

Er staan een heel aantal mooie parkeergarages in Delft, maar die hebben natuurlijk ook onderhoud nodig! Daarom is ParkerenDelft op zoek naar een beheerder. In deze functie doe je het dagelijks onderhoud van parkeergebouwen en installaties, test je installaties en hou je dagelijks toezicht op de garages. Het is belangrijk dat je VMBO+ werk- en denkniveau hebt en bij voorkeur een technische opleiding. Meer informatie vind je in de onderstaande vacature.

zuidpoortgarage parkeren delft

Beheerder

Door beheer en onderhoud van onze gebouwen en installaties (in de garage en op straat) zorg je voor ...

Sociale job voor TU studentes

Ben jij een TU studente die een leuke en sociale (betaalde) bijbaan zoekt? Voor een zeer hoogbegaafde cliënt zoekt ZorgMies studentes die houden van fietsen, koken en kringloopwinkels. De cliënt kan door ziekte niet meer alles zelf en heeft daarom een tot twee keer per week hulp nodig. De uren zijn flexibel in te zetten. Iets voor jou? Check hieronder de vacature!

zorgmies delft

Sociale job voor T.U. studentes

ZorgMies zoekt jou! Ben jij een T.U. studente die een leuke en sociale (betaalde) bijbaan zoekt? Vo...

Autoverkoper/auto-inkoper

Hou jij van auto’s én het adviseren van klanten? Dan heeft Autobedrijf DIGO een vacature die je op het lijf geschreven is. Als autoverkoper/auto-inkoper help je klanten de juiste beslissing te nemen. Daarnaast zoek je in Europa naar gebruikte auto’s die je vervolgens koopt en invoert. Jij bent iemand die energie krijgt van het scoren van een verkooporder en kunt goed luisteren. Voor meer informatie kun je de onderstaande kijken.

Autoverkoper / Auto – inkoper

Autobedrijf DIGO is dealer van Toyota, aangesloten bij Vakgarage en heeft een eigen leasemaatschappi...

Medewerker bediening

American Steakhouse Betty Boop is op zoek naar een medewerker bediening van 16 jaar of ouder. Jij bent leergierig, collegiaal, kan hard werken en bent goed met gasten. Horeca ervaring is handig, maar niet noodzakelijk. Betty Boop is open voor ontbijt, lunch en diner, dus je kunt zowel overdag als ’s avonds aan de slag.

betty boop

Medewerker bediening

Bij American Steakhouse Betty Boop kun je ontbijten, lunchen en dineren in Amerikaanse stijl. Over d...

Telefonisch klantadviseur

Werken in een callcenter stom? Dat hoeft niet zo te zijn! Luba Uitzendbureau Delft is voor een opdrachtgever op zoek naar een telefonisch klantadviseur. In deze functie wordt niet verwacht dat je à la Wolf of Wall Street sales bedrijft, maar verkoopt door het gesprek aan te gaan met klanten. De opdrachtgever helpt je hierbij door 1-op-1 coaching en communicatietrainingen. Lijkt het je wat? Check dan hieronder de vacature.

Telefonisch klantadviseur

Wil jij niet aan de slag in een callcenter? En vind je het vreselijk om uren achter elkaar mensen be...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.