5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 13 april 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Financieel-administratief medewerker

ParkerenDelft is op zoek naar een financieel-administratief medewerker. Je taak wordt onder meer het verzorgen van de financiële administratie van de parkeerproducten en processen. Jij bent analytisch onderlegd, werkt gestructureerd en kunt snel schakelen tussen verschillende taken. Heb je interesse? Check dan snel de vacature.

Financieel-administratief medewerker

Functieomschrijving: Je verzorgt de financiële administratie van onze parkeerproducten en processen...

Teamleider vulploeg

Albert Heijn Choorstraat is op zoek naar een teamleider voor de vulploeg voor 20 tot 40 uur per week. Als teamleider stuur je het team aan en motiveer je ze.  De uren zijn flexibel in te vullen, waardoor het goed is te combineren met andere activiteiten. Leidinggevende ervaring is handig, maar geen vereiste.

Albert Heijn Choorstraat

Teamleider vulploeg

Een team van vulploegmedewerkers leiden bij Albert Heijn, dat is niet zomaar een baan. Nee, een wink...

Medewerker HR Services

Reinier Haga Groep (de overkoepelende organisatie van het Reinier de Graaf) is op zoek naar een medewerker HR Services. In deze functie ben je een vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast bied je ondersteuning bij administratieve taken, zoals het opstellen van arbeidscontracten. Het gaat om een functie voor 32 tot 36 uur per week. Meer weten? Klik dan op de link hieronder.

reinier de graaf gasthuis ziekenhuis bezoektijden

Medewerker HR Services

Als Medewerker HR Services bij Reinier Haga Groep (RHG) heb je een leuke uitdagende baan. Jouw werkw...

Soosvrijwilliger

Ipse de Bruggen is op zoek naar een vrijwilliger voor ‘De Soos’ op de Paardenmarkt. Jij staat elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur klaar voor vijftien ouder wordende cliënten. Als vrijwilliger ondersteun je ze bij spelletjes, voorzie je ze van hapjes en drankjes en geef je hen individuele aandacht. Het gaat om een functie van twee tot drie uur per week. Lijkt het je wat? Bekijk dan de vacature!

Soosvrijwilliger

Hou je van gezelligheid? Ben je beschikbaar op vrijdag? Kom dan ons helpen met de Soos! Wie zijn wi...

Personal trainer

MIFIT Personal Training is op zoek naar een personal trainer! Jij bent iemand die leeft wat je anderen uitlegt, een teamspeler en in het bezit van de juiste opleiding of certificaten. Daarnaast vind je het leuk om zowel personal training als groepstraining te geven. Klik voor meer informatie op de vacature hieronder.

mifit delft personal trainer

Personal trainer

Ben jij onze nieuwe personal trainer? We zoeken een personal train(st)er die personal training en gr...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.