5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 30 maart 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerker

Van Haren in Delft is op zoek naar een parttime verkoopmedewerker voor de winkel in de Jacob Gerritstraat. Het gaat om een functie voor 12 tot 20 uur per week. Als verkoopmedewerker heet je klanten welkom, help je ze met het maken van een keuze en adviseer je hen over onderhoud of leuke accessoires. Lijkt het je wat? Check dan de vacature.

Verkoopmedewerker

Ga jij samen met Jeanette en Angela voor een succesvolle winkel? Van Haren in Delft is op zoek naar ...

Ontbijt/lunchkok

Ben jij creatief in het bedenken van nieuwe gerechten en sta je het liefst de hele dag in de keuken? Maak dan van je hobby je werk en solliciteer bij Bij Best als ontbijt/lunchkok! Jij bent energiek, spontaan en stressbestendig. Daarnaast heb je minimaal een jaar werkervaring óf kunt dit compenseren met een enorme dosis enthousiasme. Als het je wat lijkt, moet je zeker de vacature bekijken.

bij best vacature

Ontbijt/ Lunchkok

Wij zoeken versterking voor ons team en zijn daarom op zoek naar een spontane, energieke en creatiev...

Medewerker housekeeping

Best Western Museumhotels is op zoek naar een medewerker housekeeping voor ongeveer 20 uur per week. Als je flexibel bent, graag je handen uit de mouwen steek én relevante werkervaring hebt in de huishouding is deze functie misschien wel wat voor jou. Het is wel belangrijk dat je flexibel bent, want je moet ook aan de slag in het weekend.

Medewerker Housekeeping

Ben jij op zoek naar een baan en zorg je er altijd voor dat alles vlot en tot in de details is schoo...

Winkelmedewerker

Odin is op zoek naar een winkelmedewerker voor 9 tot 20 uur per week. Jij zorgt voor de aan jou toegewezen artikelgroep, zoals de aardappelen, groente en fruit. Daarnaast bevorder je samen met collega’s de verkoop van artikelen. Verder zit je af en toe achter de kassa en bak je brood. Interesse? Check dan de vacature!

Winkelmedewerker

Odin Delft is op zoek naar een winkelmedewerker voor 9 tot 20 uur per week. Jouw opgaven: verz...

Vulploegmedewerker

Op zoek naar een leuke bijbaan? Coop Wippolder is op zoek naar een vulploegmedewerker voor 3 tot 12 uur per week. Je helpt met het verwerken van de vracht, maar kunt ook worden ingezet als kassamedewerker. Het is belangrijk dat je enthousiast bent en goed kunt samenwerken. Meer weten? Klik dan op de link hieronder.

Vulploegmedewerker Bijbaan

Ben jij op zoek naar een bijbaan om naast je studie geld te verdienen? Houdt je van afwisseling? En ...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.