5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 16 maart 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Administratief medewerker

The Stone is voor het hoofdkantoor in Delft op zoek naar een administratief medewerker. In deze functie ga je inkooporders en facturen controleren en verwerken, beheer je de voorraden van de winkels en heb je dagelijks contact met alle filialen. Het is belangrijk dat je uiterst nauwkeurig werkt, affiniteit hebt met mode en een teamplayer bent. Een administratieve achtergrond is een pré. In de link hieronder vind je meer informatie.

the-stone-delft

Administratief Medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie Administratief Medewerker. Wij bieden...

Bijlwerp coach

Urban Axe Throwing in Delft is op zoek naar een bijlwerp coach! Wees niet bang: je hoeft geen ervaring te hebben in het werpen van bijlen. Urban Axe Throwing leidt je graag op. Als je het gooien eenmaal in de vingers hebt, mag je de kunst overbrengen aan klanten. Jij bent iemand die met flair grote groepen kunt aanspreken, hebt een sterk gevoel voor service en kunt klantgericht werken. Daarnaast hou je toezicht op de veiligheidsprotocollen zodat klanten veilig kunnen genieten van hun uitje. Meer weten? Check de vacature!

urban axe throwing

Bijlwerp coach

Urban Axe Throwing Delft is op zoek naar ENTHOUSIASTE, ENERGIEKE, EXTRAVERTE snelle leerlingen om op...

Verkoopmedewerker

Broodje Delft is op zoek naar een verkoopmedewerker. Jij gaat op piektijden (tussen 11.00 en 14.00 uur) aan de slag met het beleggen van de lekkerste broodjes. Het is belangrijk dat je representatief, gastvrij, gemotiveerd en spontaan bent. Lijkt het je wat? Bekijk dan de onderstaande vacature.

Verkoopmedewerker

Ben je representatief, gastvrij, gemotiveerd, spontaan en een aanpakker? Dan is een baan als verkoop...

Verkoopmedewerker (zonne)brillen

Zie jij het leven door een (zonne)bril en heb je ook nog gevoel voor mode? Dan is de functie van verkoopmedewerker bij DIJCK2 en Van der Leeuw Optiek misschien wel wat voor jou. In deze functie ga je minimaal 30 uur per week aan de slag met het adviseren van klanten over een nieuwe (zonne)bril. Het is belangrijk dat je servicegericht bent, nauwkeurig werkt en verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Een specifieke opleiding is niet nodig: MBO- of HAVO/VWO-niveau wel.

Verkoopmedewerker (zonne)brillen

Van der Leeuw Optiek en DIJCK2 zoeken een enthousiaste: VERKOOPMEDEWERKER (ZONNE)BRILLEN (m/v) Heb...

Horecamedewerker

Theater de Veste is op zoek naar een horecamedewerker. Je hebt uiteenlopende werkzaamheden: denk aan barwerk, werk in de bediening, kaartencontrole en garderobe. Het is jouw taak om te zorgen dat het bezoek van de gasten op rolletjes loopt en tot in de puntjes is verzorgd. Het gaat hier om een functie voor minimaal twee dagen in de week, waarvan eentje in het weekend.

Theater de Veste Delft

Horecamedewerker (M/V)

Ter uitbreiding van ons team met enthousiaste horecatijgers zijn we op zoek naar medewerkers op opro...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.