5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 9 februari 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Chocolista

Zeg nou zelf: wie is er nu níet gek op chocolade. Als chocolade jouw middlename zou kunnen zijn, is de baan van chocolista wellicht iets voor jou. Chocolate Company Café Delft zoekt iemand die 20 – 24 uur per week aan de slag kan. Het is belangrijk dat je een aanpakker en commercieel sterk bent. Meer weten? Lees dan de vacature.

chocolate company cafe
Topper

Chocolista’s

Chocolate Company Café Delft
Parttime - Geplaatst op 09 feb 2019

Helpende

Pieter van Foreest is op zoek naar een helpende voor zorginstelling de Bieslandhof. Jij bent iemand die hart heeft voor ouderen en écht geïnteresseerd is in hun verhaal, behoeften en interesses. Daarnaast ben je gastvrij, flexibel en denk je in oplossingen. Het gaat om een baan voor 16 tot 36 uur per week. Bekijk de vacature hieronder als je meer wilt weten.

Pieter van Foreest

Helpende

Pieter van Foreest
Parttime - Geplaatst op 09 feb 2019

Medewerker bediening

Ben jij niet bang om heul hard te werken? Lees dan vooral verder, want Kobus Kuch is op zoek naar een medewerker bediening. Je gaat werken met de liefste gasten van Delft en grappige, loyale collega’s. Horeca ervaring is geen vereiste, maar wel handig. Bekijk de vacature hieronder:

kobus kuch delft beestenmarkt
Topper

Medewerker bediening

Kobus Kuch
Fulltime - Geplaatst op 09 feb 2019

Allround horecamedewerker

Ben je gek op tosti’s én kun jij goed omgaan met mensen met een arbeidsbeperking? Happy Tosti is op zoek naar een allround horecamedewerker. In deze functie neem je de leiding over van de bedrijfsleider als die afwezig is, stuur je medewerkers aan én werk je mee om de gasten een fijne beleving te geven. Het gaat om een functie van drie dagen per week. Lijkt het je wat? Check dan de vacature!

Topper

Allround horecamedewerker

Happy Tosti Delft
Parttime - Geplaatst op 09 feb 2019

Huishoudelijk medewerker

Ben je op zoek naar een baan naast je huishouden, werk of studie? Kinderopvang Bam! zoekt een huishoudelijk medewerker voor vier uren per week. Je taken zijn onder meer zorgen dat de ruimtes er spic en span uitzien en maaltijden voor de kinderen opwarmen. Lijkt het je wat? Solliciteren maar:

kinderopvang-bam

Huishoudelijk medewerker

Kinderopvang Bam!
Parttime - Geplaatst op 09 feb 2019
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.