5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 22 december 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerk(st)er

Februari 2019 opent Mini Me in het oude pand van Forever Young op de Hippolytusbuurt. Je kunt hier onder meer terecht voor knuffels, kraamcadeautjes en speelgoed. Eigenaar Edith is nog op zoek naar een verkoopmedewerker voor 2,5 dag per week. Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden. Denk aan het verwerken van de inkomende weborders, het draaien van de kassa en verwelkomen van klanten. Meer informatie vind je in de vacature.

mini me delft
Topper

Verkoopmedewerk(st)er

Mini Me
Parttime - Geplaatst op 22 dec 2018

Doktersassistente

Huisartsenpraktijk Pootstraat is op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente voor maandag en vrijdag. Ze zoeken een gemotiveerde assistente die goed kan samenwerken, zorg heeft voor patiënten en de praktijkorganisatie én bereid is om zich te ontwikkelen binnen de praktijk. Weten hoe je kunt solliciteren? Check dan de vacature!

doktersassistente

Doktersassistente

Huisartsenpraktijk Pootstraat
Parttime - Geplaatst op 22 dec 2018

Buschauffeurs

Misschien heb je de Amerikaanse schoolbus van ZieZoo kinderopvang wel eens zien rijden. Je hebt nu de kans om zelf achter het stuur te zitten, want de kinderopvang is op zoek naar chauffeurs. Het gaat om een baan op oproepbasis die prima te combineren is met ander werk.

ziezoo

Buschauffeurs m/v

Kindercentrum Ziezoo
Oproep - Geplaatst op 22 dec 2018

Barmannen- en vrouwen

STECK is op zoek naar enthousiaste barmannen en -vrouwen! Heb jij affiniteit met diverse soorten muziek en het Delftse uitgaansleven? En heb je interesse in trends op het gebied van cocktails, gedestilleerd en bier? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou! Naast barpersoneel zoekt STECK ook glazenhalers en gastheren/gastvrouwen. Meer informatie vind je hieronder.

Topper

Barmannen en -vrouwen

STECK
Parttime - Geplaatst op 22 dec 2018

Medewerkers afwas

De Schaapskooi heeft een vacature voor afwasmedewerker! Als je minimaal 17 jaar bent, verantwoordelijkheidsgevoel hebt en open staat om te leren, is deze bijbaan misschien wel wat voor jou. Let op: je moet minimaal 17 jaar zijn.

Topper

Medewerkers afwas

De Schaapskooi
Parttime - Geplaatst op 22 dec 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.