5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 8 december 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Pedagogisch medewerker

Lijkt het je geweldig om kinderen te begeleiden in het spelen in een boomhut, atelier waar je kunt timmeren of de grote natuurbuitenspeelplaats? Dan ben jij misschien wel de nieuwe pedagogisch medewerker van Kinderopvang de Lange Keizer! Je komt te werken op de BSO-locatie Jan Loris en Marie. Het gaat om een functie voor drie tot vijf middagen van 4,5 uur per dag.

lange keizer
Topper

Pedagogisch medewerker

Kinderopvang De Lange Keizer
Parttime - Geplaatst op 08 dec 2018

Data-analist / Coördinator handhaving

Ben jij een echte cijferkoning of -koningin? En ben er goed in om data om te zetten in informatie? Dan is de functie van data-analist/Coördinator handhaving bij Parkeren Delft iets voor jou. Naast dat je goed met cijfers bent, treed je in deze functie ook op als coach van de medewerkers uit het team. Het gaat om een fulltime functie. Meer informatie vind je in de vacature:

Topper

Data-analist / Coördinator handhaving

ParkerenDelft
Fulltime - Geplaatst op 08 dec 2018

Horecatopper

Kwalitaria is op zoek naar nieuwe collega’s voor de vestiging op het Vesteplein in Delft. Er zijn verschillende functies beschikbaar: van horecamedewerker tot bezorger of afwashulp. In de vacature staat hoe je kunt solliciteren.

Kwalitaria Délifrance Vesteplein delft
Topper

Horecatopper

Kwalitaria Délifrance Vesteplein
Fulltime/parttime - Geplaatst op 08 dec 2018

Verkoper

Als je gek bent op Apple producten, heeft Leapp een toffe vacature voor je. De winkel in Delft is op zoek naar een fulltime verkoper. Je bent gewend om met targets te werken, hebt minimaal MBO werk- en denkniveau én woont in de buurt van Delft (maar da’s natuurlijk geen probleem). Meer weten? Check dan de vacature.

leapp delft

Verkoper

Leapp Store Delft
Fulltime - Geplaatst op 08 dec 2018

Medewerker verkoop

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in een bouwmarkt? Praxis zoekt nieuwe verkoopmedewerkers voor acht uur per week. Het is belangrijk dat je houdt van zelf dingen maken, commercieel en klantgericht bent en enthousiast bent. Meer informatie over de vacature vind je hieronder.

praxis delft

Medewerker Verkoop

Praxis Delft
Parttime - Geplaatst op 08 dec 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.