Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 17 november 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Algemeen medewerker

Ben je gék op chocolade en ook nog op zoek naar een bijbaan? Dan hebben we een leuke vacature voor je. Quetzal is op zoek naar een algemeen medewerker. Je krijgt een veelzijdige baan: je neemt bestellingen op, ruimt tafels af én zorgt dat de gasten zich helemaal thuis voelen. Het gaat om een oproepfunctie voor zaterdag en/of zondag.

quetzal delft
Topper

Algemeen medewerker

Oproep - Geplaatst op 17 nov 2018

Webshopmedewerker

Als je in between jobs zit of een tijdje lekker veel wilt werken, hebben we een mooie vacature voor je gevonden. Van Uffelen is op zoek naar een webshop medewerker die tot en met februari voor vier tot vijf dagen per week bij hen kan komen werken. In deze functie ga je aan de slag met het klaarmaken van verzendingen voor de klanten.

van uffelen delft

Webshopmedewerker

Fulltime - Geplaatst op 17 nov 2018

Afwasser

Heb je de benen en conditie waar een atleet van kan dromen? Dan is een baan in de afwas bij De Wijnhaven iets voor jou! Naast dat je zorgt dat in een record tempo het gebruikte servies en bestek weer op de goede plek terecht komt, mag je de koude en warme kant van de keuken assisteren tijdens drukte.

De Wijnhaven Delft
Topper

Afwasser

Parttime - Geplaatst op 17 nov 2018

Doktersassistente

Huisartsenpraktijk Tanthof is op zoek naar een doktersassistente voor drie dagen per week. Ze zoeken iemand die binnen het team zelfstandig kan werken en die beschikt over goede communicatieve en medisch technische vaardigheden. Lijkt het je wat? Bekijk dan de vacature voor meer informatie.

Doktersassistente

Parttime - Geplaatst op 17 nov 2018

Persoonlijk begeleider

Stichting Perspektief is op zoek naar een persoonlijk begeleider. In deze functie bied je hulpverlening en ondersteuning aan bewoners en cliënten van de locatie. Je geeft uitvoering aan het begeleidingsplan in samenwerking met collega’s, ketenpartners, de cliënt zelf en zijn of haar netwerk. Heb jij een gelijkwaardige basishouding in de omgang met anderen en heb je een groot hart voor mensen die het minder getroffen hebben? Heb je een rustig en geduldig karakter en ga je confrontatie niet uit de weg? Dan is Stichting Perspektief op zoek naar jou!

perspektief delft 2
Topper

Persoonlijk Begeleider

Fulltime - Geplaatst op 17 nov 2018
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.