5 x dit zijn de leukste vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 19 januari 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerkers

Ben jij gek op het ijs van De Lelie? Maak er je baan van! De ijssalon is op zoek naar verkoopmedewerkers die tussen 1 april en 30 september bij hen aan de slag willen. Het is belangrijk dat je 1.65m of langer bent (vanwege de hoogte van de ijsvitrines), minimaal 1 dag en/of avond kunt werken én 16 jaar of ouder bent.

de lelie ijs
Topper

Verkoopmedewerkers m/v

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie
Parttime - Geplaatst op 19 jan 2019

Medewerker bediening leidinggevend

Lunchcafé Leonidas is op zoek naar een medewerker voor de bediening en bar die ook leiding kan geven. De ideale kandidaat heeft HBO niveau, houdt van hard werken en kan een team aansturen. Het gaat om een functie van 36 uur, verdeeld over vier dagen van 9 uur.

lunchcafé leonidas
Topper

Medewerker bediening

Lunchcafé Leonidas
Fulltime/parttime - Geplaatst op 19 jan 2019

Interieurverzorger/ster

Tandartsen- en mondzorgpraktijk Bagijnhof is op zoek naar een interieurverzorgster voor 30 tot 35 uur per maand. Het gaat om drie avonden per week, uren zijn in overleg. Lijkt het je wat? Bekijk dan in de vacature hoe je kunt solliciteren!

tandarts delft

Interieurverzorger/ster

Tandartsenpraktijk Bagijnhof
Parttime - Geplaatst op 19 jan 2019

Pedagogisch medewerker

Heb jij een opleiding als pedagogisch medewerker op zak? Dan is een baan als pedagogisch medewerker bij Kinderdagverblijf Merijn misschien wel iets voor jou. Je gaat werken in een klein team met vaste collega’s. In eerste instantie zoeken ze iemand die een zwangerschapsverlof kan opvangen, maar je kunt daarna blijven.

kinderdagverblijf merijn
Topper

Pedagogisch medewerker

Kinderdagverblijf Merijn
Parttime - Geplaatst op 19 jan 2019

Chauffeur scanauto

ParkerenDelft zoekt oproepkrachten die de scanauto voor parkeerhandhaving willen besturen. Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar en werkt volgens een rooster dat vier weken van te voren wordt vastgesteld. Wil je meer weten? Klik dan even op de onderstaande vacature!

Topper

Chauffeur scanauto

ParkerenDelft
Parttime - Geplaatst op 19 jan 2019
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.