5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Ilse Zoutewelle 23 maart 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bedrijfsleider kringloopwinkel Delft

RataPlan is voor het filiaal in Delft op zoek naar een bedrijfsleider. Als bedrijfsleider geef je leiding aan de assistent-bedrijfsleider en aan de medewerkers van de winkel. Je plant, coördineert en controleert de dagelijkse werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor de omzet van de winkel. Ervaring in de detailhandel is een pré. In de link hieronder vind je meer informatie.

rataplan delft

Bedrijfsleider kringloopwinkel Delft

Dagelijks werken we aan kansen voor mens & milieu. Onder andere door het creëren en behouden van ban...

Haarstyliste

Kapsalon Mienis is op zoek naar een nieuwe parttime of fulltime haarstyliste. Kun je zelfstandig alle voorkomende behandelingen als knippen, kleuren, omvormen en stylen? Dan is deze baan geknipt voor jou. Meer weten? Check de vacature hieronder.

Haarstyliste

Kapsalon Mienis is op zoek naar een fulltime of parttime haarstyliste. Jij kunt zelfstandig alle voo...

Postbezorger

Op zoek naar een bijbaan en workout in één? Word dan postbezorger! PostNL is op zoek naar bezorgers in verschillende wijken in Delft. Het is een baan waarbij je een paar uur per dag werkt, zodat je nog genoeg tijd hebt voor andere activiteiten. Voor meer informatie check je de vacacture.

post postbode vacatures

Postbezorger

Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime ...

Receptionist(e)

Het WestCord Hotel is op zoek naar een receptionist. Als medewerker aan de receptie ben jij het aanspreekpunt voor de gasten. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Meer informatie lees je in de vacature.

westcord-hotel-delft

Receptionist(e)

Als Allround Receptionist(e) ben je het visitekaartje van het hotel, de gemeende glimlach staat op j...
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.