Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Ilse Zoutewelle 13 september 2019

Zoek je een (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Eerste verkoopmedewerker vers

PLUS Bomenwijk is op zoek naar een eerste verkoopmedewerker vers. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de klanten op de versafdeling. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het voorraadbeheer van de producten. Daarbij ben je vriendelijk en servicegericht. Iets voor jou? Check de vacature hieronder.

plus bomenwijk delft

1e Verkoopmedewerker Vers

Wat ga je doen? Binnen de functie als 1e Verkoopmedewerker Vers (32 - 40 uur) ben je het aanspreekp...

Medewerker hotel

Buitengoed Uylenburg is een hotel en vergaderlocatie in het buitengebied van Delft. Ter versterking van het team is het hotel op zoek naar een medewerker voor 38 uur per week. Jij gaat onder meer aan de slag met het verzorgen van ontbijt en lunch, ontvangen van gasten en plannen van de dagelijkse werkzaamheden. Bekijk de vacature hieronder als het je leuk lijkt!

Buitengoed De Uylenburg

Medewerker hotel (38 uur p.w.)

Buitengoed Uylenburg is een hotel en vergaderlocatie in het buitengebied van Delft. Bij ons verblijv...

Verkoopmedewerker

Word jij blij van het inrichten van een huis? Roobol is op zoek naar verkoopmedewerkers. Jij gaat klanten adviseren bij de aankoop van behang, vloeren, traprenovatie, gordijnen, raamdecoratie en vloerkleden. Het gaat om een functie van 37 uur; werken op koopavond en de zaterdag hoort erbij. Meer weten? Bekijk de vacature!

Verkoopmedewerker

Roobol Woonwinkels Dienstverband: Branche: Sta...

Medewerkers brasserie

De Porceleyne Fles is op zoek naar medewerkers voor in de brasserie van het museum. In deze functie houd je je onder andere bezig met het bedienen van de gasten, verzorgen van lunches en high tea’s en keukenwerkzaamheden. Het is belangrijk dat je flexibel, stressbestendig en representatief bent. Bekijk de vacature hieronder voor meer informatie.

Medewerkers Brasserie

Royal Delft Dienstverband: Branche: Standplaat...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.