Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Ilse Zoutewelle 22 juni 2019

Zoek je een (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Baanofficial kartbaan

Race Planet Delft is op zoek naar een baanofficial voor de kartbaan! In deze fulltime of parttime functie verwelkom je gasten, begeleid je grote groepen en leid je de kartheats in goede banen. Het is belangrijk dat je kunt werken onder tijdsdruk, klantvriendelijk bent en humor hebt. Iets voor jou? Check de vacature hieronder.

Baanofficial kartbaan

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar diverse nieuwe collega's. Wij zijn op zoek naar f...

Beleidsmedewerker pedagogiek

Heb je ervaring in de pedagogiek? Kinderopvang ’t Kickertje zoekt een beleidsmedewerker pedagogiek voor 24 uur. In deze functie vertaal je de wet- en regelgeving rondom kinderopvang naar het beleid en de praktijk van ’t Kickertje. Je neemt initiatieven voor verbetering én bent verantwoordelijk voor de implementatie van het beleid. Klinkt dit als dé functie voor jou? Solliciteer dan snel!

kickertje

Beleidsmedewerker pedagogiek

Groei jij met ons mee? De Stichting Kinderopvang ’t Kickertje beheert kindercentra voor kinderen in...

Zelfstandig werkend kok

Ben je creatief en gek op koken? Solliciteer dan als zelfstandig werkend kok bij Café de V. Je komt te werken in een jong team en gaat werken met mooie verse producten. Drie keer per jaar maak je samen met collega’s een nieuwe kaart: het is dus belangrijk dat je creatief bent. Verder heb je relevante werkervaring en ga je fulltime aan de slag. Alle ins en outs over de vacature lees je hieronder.

cafe de v delft

Zelfstandig werkend kok

Café-restaurant de V is op zoek naar een een zelfstandig werkend kok, of met relevante werkervaring....

BBL Verkoopmedewerker

Een opleiding volgen én tegelijkertijd geld verdienen? Het kan in de functie van BBL verkoopmedewerker bij Blokker. In 12 tot 18 maanden (afhankelijk van het niveau van je opleiding) word je verkoper, verkoopspecialist of manager retail. Tegelijkertijd werk je 20 tot 36 uur per week, dus je verdient gewoon geld. En de opleiding? Die wordt betaald door Blokker!

Blokker

BBL Verkoopmedewerker

Volg jij-, of ga jij binnenkort een BBL opleiding volgen binnen de detailhandel? Wil jij zoveel moge...

Kassamedewerker

PLUS Bomenwijk zoekt een kassamedewerker. Jij bent flexibel, hebt uitstekende sociale vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel én hebt een goed gevoel voor service. Je belangrijkste taak is het correct afrekenen van artikelen. Er gaat dagelijks veel geld door je handen, dus daar ga je zorgvuldig mee om! Heb je zin om in een enthousiast, klantvriendelijk en gezellig team te komen werken? Solliciteer dan snel.

plus bomenwijk delft

Kassamedewerker

Wat ga je doen? Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling. Het op een correcte wi...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.