Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 15 mei 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Verkoopmedewerker Drogisterij

Als medewerker van DA Drogisterij Elisa houd je je bezig met het te woord staan van klanten en het beantwoorden van vragen. Ook draag je zorg voor het bedienen van de kassa, verzorgen van de winkelinrichting en winkelverzorging, verwerken van goederen, bestellen van artikelen in samenspraak met de ondernemer en speel je in op de vragen en wensen van de klanten. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder!

dio drogist bomenwijk

Verkoopmedewerker Drogisterij

Als medewerker van DA Drogisterij Elisa houd je je bezig met het te woord staan van klanten en het b...

Supply Chain Medewerker

Als Supply Chain Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor inkoop- en verkooporders. Deze orders volg je nauw op en voor ieder probleem heb jij de oplossing. Je informeert klanten over levertijden en je werkt nauwkeurig samen met collega’s van verschillende afdelingen (België en Nederland). Heb je interesse in deze functie? Bekijk ‘m hieronder.

Supply Chain Medewerker – Delft

Robert Half Dienstverband: Branche: Standplaat...

Storingsmonteur TD

Krosto Techniek is op zoek naar een storingsmonteur TD. De werkzaamheden zijn onder meer: het inspecteren (preventief en ad hoc) van technische installaties om storingen te verhelpen en te voorkomen, werken in de werkplaats en in het magazijn en het verrichten van administratieve werkzaamheden in Ultimo en Self Service. Jij bent bereid om periodiek ploegendiensten te draaien. Ook komt het voor dat je in het weekend en in de avond uren stand-by moet staan. Dit kan op je eigen site zijn, maar ook op andere locaties. Lijkt de functie jou interessant? Hieronder kun je ‘m bekijken.

Storingsmonteur TD

Krosto Techniek Dienstverband: Branche: Standp...

Data analist DSM Food Specialities

Uitzendbureau Manpower zoekt een ervaren data analist voor een tijdelijke baan bij DSM Food Specialities in Delft. Als master data specialist werk je binnen het Central Data Management (CDM) team van DSM Food Specialities. Hier bied je ondersteuning bij de SAP-integratie van een bedrijf in Nederland dat recent is overgenomen door DSM. Jouw verantwoordelijkheid is het correct en tijdig migreren van masterdata naar het SAP-systeem van DSM. Hiervoor werk jij samen en coördineer je met verschillende partijen binnen het bedrijf. Lijkt de functie jou interessant? Bekijk ‘m hieronder.

Data analist DSM Food Specialities Delft

Manpower Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

International Sales Manager

Applikon Biotechnology is op zoek naar een nieuwe International Sales Manager. Wat ga je doen? Als Sales Manager rapporteer je aan de Director Marketing en Sales en richt je je op de wereldwijde promotie en realisatie van de verkoop van bioreactorsystemen. Ook ontwikkel en voer de verkoopstrategie voor de komende jaren uit. Jij leidt een team van ervaren en zeer gespecialiseerde gebiedsmanagers en sales engineers om de commerciële doelen van de organisatie te realiseren. Is deze functie echt iets voor jou? Bekijk de volledige vacature hieronder.

International Sales Manager

Applikon Biotechnology Dienstverband: Branche: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.