Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 18 april 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Beheerder Kinderboerderij en Waterspeeltuin

Gek op dieren? Wij hebben een héle leuke vacature gespot. Bij Kinderboerderij en Waterspeeltuin Tanthof zijn ze op zoek naar een nieuwe beheerder. Wat ga je doen? Jij draagt de zorg voor de bedrijfsvoering van de kinderboerderij en waterspeeltuin. Ook zorg jij voor een optimale gezondheid van de dieren. Daarbij geef je leiding aan een team van vrijwilligers, bewaak je processen en werk je zelf ook mee. Heb je interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder!

Beheerder Kinderboerderij & Waterspeeltuin

Sinds 2015 heeft de stichting het beheer overgenomen van de gemeente Delft. Het beheer wordt vormgeg...

Customer Support Specialist

Voor een groeiend dienstverlenend bedrijf in Delft is Independent Recruiters Groep op zoek naar een Customer Support Specialist. Je werkt vooral veel samen met de sales afdeling en met de developers. Zo denk je ook mee met de ontwikkelingen van de software en geef je input voor nieuwe features, zodat onze oplossingen altijd aansluiten bij de behoeften van de doelgroep. Heb jij interesse in deze functie? Hieronder vindt je de hele vacature.

Customer Support Specialist

Independent Recruiters Groep Dienstverband: Branche: ...

Helpende Stefanna

Wil jij zorgen dat ouderen een prettige dag hebben? Solliciteer dan als Helpende bij Pieter van Foreest. Zij zoeken een collega met hart voor de zorg, die van aanpakken weet en het beste van zichzelf wil geven. Flexibiliteit, communicatie en feedback zijn jouw sterkte punten. Interesse in deze functie? Bekijk ‘m hieronder!

Pieter van Foreest

Helpende Stefanna

Wat ga je doen? Bij Pieter van Foreest staat kwaliteit van leven voorop. Het uitgangspunt bij al je...

Allround Tuinbouw Medewerker

WerkTalent Westland is opzoek naar een allround tuinbouwmedewerker. In eerste instantie ga je te werk op verschillende afdelingen. Je wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van de kwaliteitscontrole. Ook ga je orders samenstellen, aannemen en verwerken in het systeem SDF. Verder maak je de orders klaar voor de veiling en verdeel je deze over de inpakmedewerkers. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je mensen gaat aansturen. Heb je interesse in deze functie? Hieronder kun je de hele vacature bekijken.

Allround Tuinbouw Medewerker

WerkTalent Westland Dienstverband: Branche: St...

Persoonlijk begeleider (aanpak huiselijk geweld)

Stichting PerspeKtief is op zoek naar een Persoonlijk begeleider Huiselijk Geweld. Jij gaat zelfstandig in gesprek met het gezinssysteem (inclusief kinderen en netwerk). Gemiddeld ben je zes maanden in een gezin aan het werk. Je onderhoudt daarbij nauwe contacten met het netwerk van de cliënten en externe hulpverleners en instanties. Je draagt bij aan hun vooruitgang op het gebied van wonen, werken en netwerk en pleegt interventies bij (dreigende) agressie. Heb jij interesse in deze functie én een afgeronde HBO opleiding in de zorg, bij voorkeur MWD/SPH, of een vergelijkbare opleiding? Bekijk dan de vacature hieronder.

perspektief delft 2

Persoonlijk begeleider

Stichting PerspeKtief Dienstverband: Branche: Standplaats: Sluitingsdatum: fulltime/partt...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.