Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Danique Beijer 4 april 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Let op: in verband met het coronavirus kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt op jouw sollicitatie.

Helpende GRZ

Zou jij graag iets willen betekenen voor een ander? Pieter van Foreest is op zoek naar een helpende GRZ. Jouw werkzaamheden bestaan uit: lichamelijke verzorging, de bewoners leren kennen en deze helpen waar mogelijk. Wil jij de ouderen graag een fijne tijd bezorgen? Bekijk de vacature hieronder!

Pieter van Foreest

Helpende

Heb jij je diploma Helpende Zorg (en Welzijn) niveau 2? Heb jij hart voor de ouderenzorg en vind jij...

Verkoopcoördinator

De Etos winkel op de Martinus Nijhofflaan is op zoek naar een inspirerende verkoopcoördinator. De werkzaamheden bestaan onder meer uit: zorgen dat de medewerkers weten wat er van hen verwacht wordt, zorgen dat de klant proactief wordt geholpen bij vragen en dat de klanten worden geadviseerd waar nodig. Heb je hier interesse in? Bekijk de vacature hieronder!

etos delft

Verkoopcoördinator

Voor de Etos winkel in Delft (Martinus Nijhofflaan 5a ) zijn ze op zoek naar een inspirerende verkoo...

Medewerker bedrijfsbureau

Het bedrijfsbureau van Werkse! regelt de administratieve ondersteuning van de werkleerbedrijven. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: fungeren als frontoffice, coördineren van de vragen en verzoeken vanuit het werkleerbedrijf zodat deze afgehandeld worden. Het is belangrijk dat je allround inzetbaar ben voor alle uitvoerende taken, zoals projectadministratie, het verwerken van urenregistraties, het maken van inkooporders en vervolgens een juiste en tijdige afhandeling van de facturatie. Let op: voor deze functie vragen ze iemand met minimaal een afgeronde mbo-opleiding bijv. MEAO/MBA in een administratief/financiële richting. Wil je meer weten? Bekijk de vacature hieronder!

werkse!

Medewerker Bedrijfsbureau

Geloof jij ook in de waarde van werk? Voor ieder mens en voor de samenleving? Word jij ook gelukkig ...

Pedagogisch Medewerker

Hou jij van kinderen en alles wat daarbij komt kijken? Dan is de functie Pedagogisch Medewerker iets voor jou! Je komt te werken op de dreumesgroep, de kindjes zullen dus tussen de 1,5 en 3 jaar zijn. Het gaat om een functie voor 32 uur in de week. Het is van belang dat je minimaal MBO werk- en denkniveau hebt. Iets voor jou? Bekijk de vacature hieronder.

holland kinderopvang

Pedagogisch Medewerker KDV

Holland kinderdagverblijf in Delft is op zoek naar een gediplomeerd Pedagogisch Medewerker met minim...

Medewerker kassa

Makro Delft is opzoek naar een nieuwe medewerker achter de kassa. De werkzaamheden bestaan uit: scannen van de producten en zorgen voor de afhandeling van de betaling. Verder handel je de klachten van de klanten af, lost eventuele problemen op en informeer je de klant wanneer dat nodig is. Het is fijn als je al een beetje werkervaring al kassamedewerker hebt, maar dat is geen vereiste. Heb jij interesse in deze vacature? Bekijk ‘m hieronder.

Makro

Medewerker kassa

Wat kun jij verwachten als Medewerker Kassa? Je begroet en bedient de klanten met een glimlach en j...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.