Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures in Delft zijn te leuk om niet op te solliciteren

Door Martine Wooning Berkhuizen 29 augustus 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Redacteur/Radioverslaggever/Radiotechnicus bij Omroep Delft

Als redacteur bij omroep Delft denk je mee over de invulling van de programma’s. Je bedenkt onderwerpen, programma’s, rubrieken en interviews die leuk zijn voor op de radio en werkt deze uit. Dit kan gaan over een of meerdere onderwerpen die hierboven beschreven zijn. Ook hou je de website en de sociale media bij en bereid de live uitzendingen voor. Als radioverslaggever ga je erop uit voor radioverslagen en kun je je ook doorontwikkelen voor het presenteren van programma’s.  Wil je meewerken bij Omroep Delft maar ben je liever bezig met de techniek in de studio? Laat ook dan van je horen, want ze zijn altijd op zoek naar geluidstechnici. Ook als je minder ervaring hebt, is er bij Omroep Delft genoeg mogelijkheid om meer te leren en door te groeien. Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Bekijk hem hieronder.

Redacteur/Radioverslaggever/Radiotechnicus

Omroep Delft is nu nog vooral bekend als Stadsradio Delft. De komende 2 jaar willen we toegroeien na...

Management assistent

Tempo-Team is op zoek naar een ervaren management assistent voor de gemeente Delft. Zonder jou zijn de wethouders en burgemeester, directeuren, afdelingshoofden en programmeurs nergens. Jij beheert afspraken, bereidt vergaderingen voor, werkt actielijsten uit, en ondersteunt hen op administratief en logistiek gebied. Omdat ze het plaats- en tijdonafhankelijke werken omarmen, moet je snel kunnen schakelen. Je bent een voortrekker in nieuwe manieren van samenwerken en informatie delen. Ook ben je up-to-date met de laatste technologische ontwikkelingen. Je kent het MS Office-pakket van binnen en van buiten. Voel jij je aangesproken? Bekijk de volledige vacature hieronder.

Management assistent

Tempo-Team Dienstverband: Branche: Standplaats...

Materiaal planner in een productieomgeving

Wil jij werken in de absolute top van de kabel en energielevering? Gaan jouw vingers vliegensvlug over het toetsenboord bij een binnenkomende klantaanvraag? En heb jij aantoonbare ervaring in een productieomgeving? Dan ben jij misschien wel de nieuwe planner naar waar ze bij Tempo-Team op zoek naar zijn! Lees de volledige vacature hieronder.

Materiaal planner in een productieomgeving

Tempo-Team Dienstverband: Branche: Standplaats...

Bediening/ Juice maker

Angie’s Juicebar streeft er naar om iedereen in Delft en omgeving gezond en fit te maken met hun healthy bowls, sapjes, smoothies, soepen en (fruit) salades.

Zij zoeken per 1 september iemand voor de verkoop, het bereiden van sapjes, de bediening en alles wat daarbij komt kijken.
Ben jij die gezellige horecamedewerker die van aanpakken weet en niet verlegen is? Bekijk dan de volledige vacature hieronder!

Bediening/ Juice maker

Angie’s Juicebar streeft er naar om iedereen in Delft en omgeving gezond en fit te maken met onze he...

Medewerker logistieke processen

Heb jij ervaring met logistieke processen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bij dit bedrijf, gespecialiseerd in het verduurzamen van voedsel, krijg jij de kans om mee te denken in de logistieke processen en deze te optimaliseren. Vind jij het leuk om je helemaal te richten op voorraadbeheer? Lees dan snel verder!

luba uitzendbureau delft

Medewerker logistieke processen

Luba Uitzendbureau Delft Dienstverband: Branche: ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.