5 x de leukste vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 1 december 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerker

O’Donna heeft een vacature voor verkoopmedewerker! Jij bent een eerlijke en gezellige verkoper, creatief en goed met social media én fulltime beschikbaar. Lijkt het je wat? Bekijk dan de vacature om te zien hoe je kunt solliciteren!

O'Donna Delft

Verkoopmedewerker

O♥Donna
Fulltime - Geplaatst op 01 dec 2018

Ontbijt supervisor

LaDelft is op zoek naar een fulltime ontbijt supervisor. In deze functie ga je het team aansturen en zorgen dat het ontbijt er top uitziet. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met serveren, voorbereiden van ontbijt en schoonmaken.

Ontbijt Supervisor

Luxury Apartments Delft
Fulltime - Geplaatst op 01 dec 2018

Afwashulp

Quetzal is op zoek naar een scholier of student die op zaterdag en/of zondag aan de slag wil als afwashulp. Er zijn doorgroeimogelijkheden: bij gebleken geschiktheid kun je doorstromen naar de bediening. Bij drukte kun je ook ingezet worden in de bar.

quetzal delft
Topper

Afwashulp

Quetzal Delft
Oproep - Geplaatst op 01 dec 2018

Hovenier

Hoveniersbedrijf Overbeek is op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Het is belangrijk dat je goede vak- en plantenkennis hebt, zelfstandig kunt werken en in het bezit bent van rijbewijs B of BE. Na een jaar heb je uitzicht op een vast contract.

Hoveniersbedrijf Overbeek

Vakbekwaam hovenier

Hoveniersbedrijf Overbeek
Fulltime - Geplaatst op 01 dec 2018

Medewerker bediening

Mint Kids Conceptstore zoekt medewerkers voor in de bediening. Als je tussen de 16 en 19 jaar bent en enige ervaring hebt in de horeca, kan dit zomaar jouw nieuwe bijbaan zijn!

mint kids conceptstore
Topper

Medewerker bediening

Mint kids conceptstore
Parttime - Geplaatst op 01 dec 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.