Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x de leukste vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 2 maart 2019

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Orderverzamelaar AGF

Heb jij groen(t)e vingers? Hanos is op zoek naar een Orderverzamelaar AGF die het visitekaartje is van de afdeling AGF. Jij hebt de kennis, of de wil om kennis op te doen, van groenten en fruit. Je weet wat nodig is om de afdeling AGF op en top te presenteren. Verder help je klanten graag verder door hen te adviseren. Het gaat om een functie van 40 uur per week. Lijkt het je wat? Bekijk dan de vacature!

Orderverzamelaar AGF

De organisatie Op 9 november 2015 opende HANOS zijn groothandel in Den Haag-Delft. HANOS Den Ha...

Weekendbloemist

Jumbo Troelstralaan is op zoek naar een bloemist voor in het weekend. Jij bent creatief met bloemen, vind het leuk om met klanten bezig te zijn en hebt inzicht om mooie boeketten samen te stellen. De functie is voor 8 uur per weekend. Bekijk voor meer informatie de onderstaande vacature.

jumbo bloemist

Weekendbloemist

Een 9 voor klantvriendelijkheid. Als jij denkt dat het nog beter kan, dan zoeken we jou. Klantvri...

Enthousiaste parttime leidinggevende

De Lelie is op zoek naar een enthousiaste parttime leidinggevende die tussen de 16 en 32 uur per week wil werken. Jij bent een doener, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent meedenkend en ondersteunend naar het management. En o ja: je bent minimaal 1.65 m vanwege de hoogte van de ijsvitrines.

de lelie chocolade

Enthousiaste parttime leidinggevende

De Lelie is een chocolaterie en ijssalon met twee vestigingen in Delft. Het bedrijf is op zoek naar ...

Medewerker bediening

Ben jij tussen de 22 en 30, prettig gestoord, hou je van koffie en ben je niet vies van zware dienbladen? En beschik je óók nog over leidinggevende kwaliteiten? Dan is de Wijnhaven echt de plaats voor jou. Het café is op zoek naar een student of aankomend student die graag wat wil bijverdienen. Je kunt werken op een vaste dag per week die per semester is aan te passen. En heb je een rustige periode? Dan is het ook mogelijk om meer te werken. Bekijk de vacature als je meer wilt weten:

De Wijnhaven Delft

Medewerker bediening

Ben jij, tussen de 22 en 30, prettig gestoord, houd je van koffie zoals koffie bedoeld is, niet vies...

Controleur Openbare Ruimte

Ben jij gek op Delft en breng je het liefst de hele dag door in je stadje? Dan is de functie van controleur openbare ruimte bij Gemeente Delft geknipt voor jou. In uniform en op een mountainbike doorkruis je de stad. Samen met een team van dertig collega’s zorg je ervoor dat Delft schoon, heel en leefbaar blijft. Als je meer wilt weten, moet je even de vacature bekijken.

aanbiedingen delft algemene foto

Controleur Openbare Ruimte (36 uur)

Je rol Je speelt een belangrijke rol in het leefbaar houden van onze prachtige stad en het handhave...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.