5 x de leukste vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 15 december 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerker boetiek/slagerij

Coop aan de Nassaulaan is op zoek naar verkoopmedewerkers voor de slagerij, brood en kaas. Het gaat om een functie voor 24 uur per week. Je taken worden onder meer klanten adviseren, bestellen, ontvangen en controleren van goederen en schappen vullen. Voor deze functie moet je minimaal een MBO-2 diploma hebben. Heb je die nog niet? Dan kun je die halen via Coop College.

coop delft

Verkoopmedewerker Boetiek/Slagerij

Coop Delft
Parttime - Geplaatst op 15 dec 2018

Medewerker Taalhuis

DOK is op zoek naar een medewerker Taalhuis voor 20 uur per week. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het werven, trainen en begeleiden van taalvrijwilligers. Daarnaast heb je recent een HBO NT2-opleiding gedaan. Verder heb je een open houding en heb je een positieve uitstraling. Meer weten over deze vacature? Bekijk hem hier:

dok-delft

Medewerker Taalhuis

OPEN Delft
Parttime - Geplaatst op 15 dec 2018

Medewerker bediening

De Schaapskooi is op zoek naar medewerkers voor in de bediening! Het horecabedrijf richt zich op feesten en partijen voor groepen. Deze vinden de hele week plaats, waardoor de werktijden flexibel zijn. Het is belangrijk dat je minimaal 17 jaar bent, beschikbaar bent op zondag en verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Lijkt het je wat? Solliciteer dan snel!

Topper

Medewerkers bediening

De Schaapskooi
Parttime - Geplaatst op 15 dec 2018

Kassamedewerker

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? PLUS Tanthof heeft er eentje voor je in de aanbieding. De supermarkt is op zoek naar kassamedewerkers die minimaal twee avonden in de week willen werken. In de vacature lees je hoe je kunt solliciteren.

plus tanthof

Kassamedewerkers

Plus Tanthof
Parttime - Geplaatst op 15 dec 2018

Vrijwilligers

Ben je gek op dieren? Kinderboerderij Tanthof is op zoek naar vrijwilligers voor het weekend. Je gaat lekker werken met dieren en je handen uit de mouwen steken rondom de boerderij. Je kunt je vrijblijvend aanmelden om een dagje mee te lopen en kijken of je het leuk vindt!

Fotografie Workshop

Weekend (jeugd-) vrijwilligers

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof
Vrijwilliger - Geplaatst op 15 dec 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.