Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 redenen waarom werken bij Lootjestrekken.nl superleuk is

Aangeboden door Lootjestrekken.nl 8 februari 2018

Dikke kans dat jij afgelopen kerst of Sinterklaas gebruik hebt gemaakt van Lootjestrekken.nl. Maar wist je dat het bedrijf achter deze reuzehandige website gewoon in Delft zit? En ze zoeken nog personeel ook. Wij zetten vijf redenen op een rijtje waarom je hier wilt werken:

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Jij hebt écht invloed op hoe de site eruit komt te zien

Meetrix Online (het bedrijf achter Lootjestrekken.nl) is op zoek naar een web developer en een systeembeheerder. In deze functies ga je aan de slag met de code achter de website, maar dat betekent niet dat je alleen aan het bouwen bent wat anderen je opdragen. “We hebben een team van acht personen, waardoor we veel met elkaar samenwerken”, vertelt medewerker Dave. “Nadat het seizoen (dat is van oktober tot en met december, red.) voorbij is, gaan we met elkaar om tafel om te kijken wat we kunnen verbeteren aan de site. Iedereen heeft daarbij vanuit zijn eigen vakgebied en expertise invloed op hoe het eruit gaat zien.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lootjestrekken.nl. Meer over Lootjestrekken.nl ontdekken?

Lootjestrekken.nl

GeopendHele dag

Kampveld 1, Delft

Je ziet de websites steeds beter worden

In meervoud, ja. Naast Lootjestrekken.nl heeft Meetrix Online ook de sites Afspreken.nl, Verlanglijstjes.nl en DrawNames.com, het internationale broertje van Lootjestrekken.nl. Al deze sites worden continue verbeterd en vernieuwd. “Dat vind ik echt super gaaf”, vertelt oprichter Rob. “Gebruikers worden veeleisender, dus het product moet ook beter worden. Als dat lukt, horen we dat terug. Dat geeft veel voldoening.”

Je komt in een superleuk team terecht

Dave vertelt: “Ik heb hier echt een familiegevoel. Dat komt door het kleine team en veel samen doen. Zo gaan we op vrijdag altijd buiten de deur lunchen en regelmatig houden we een borreltje.

Er zijn gigantisch veel mensen die de site gebruiken

“Afgelopen jaar hebben we wereldwijd 7,6 miljoen gebruikers gehad op alle websites’, vertelt Rob. “Dat is toch super gaaf! Het geeft tegelijkertijd ook een toffe uitdaging als developer: je moet wel zorgen dat je een website maakt die schaalbaar en flexibel is.”

Er is mogelijkheid om door te groeien

Meetrix Online is keihard aan het groeien, dus jij kunt meegroeien! “Hoe groter wij worden, hoe sneller jij kunt doorgroeien”, vertelt Rob. “Op dit moment werken we in teams met een teamleider. Wanneer we groeien, hebben we meer mensen én teamleiders nodig. Wellicht kan jij daar in mee groeien.”

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Bekijk de vacatures dan hieronder:

Topper

Web developers

Lootjestrekken.nl
Fulltime - Geplaatst op 08 feb 2018
Topper

Systeembeheerder

Lootjestrekken.nl
Fulltime - Geplaatst op 08 feb 2018
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.