Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 dingen die je wilt weten voor je bij McDonald’s Delft-Noord gaat werken

Aangeboden door McDonald’s Delft-Noord 19 februari 2019

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, is het fijn om vooraf te weten waar je aan toe bent. McDonald’s Delft-Noord is op zoek naar personeel en dit is wat je wilt weten voordat je aan de slag gaat.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Er zijn doorgroeimogelijkheden

Werken bij McDonald’s hoeft niet alleen leuk te zijn als bijbaan naast je studie of school. “Als je hier binnenkomt als crewlid, zijn er ook mogelijkheden om promotie te maken”, vertelt vestigingsmanager Taco. “Op dit moment is 100 procent van het managementteam binnengekomen als crewlid en zo doorgegroeid. Daarnaast kun je intern een MBO diploma halen op niveau 2, 3 en 4, waarmee je kunt doorgroeien tot eerste medewerker, floormanager of assistent manager.”

mc donald's
Topper

Crewleden

McDonald’s Delft-Noord
Fulltime/parttime - Geplaatst op 19 feb 2019

Je kunt werken op een tijd die jou uitkomt

Ben jij niet zo’n type dat van negen tot vijf wil werken? Solliciteer dan vooral, want je kunt aan de slag op een tijd die voor jou uitkomt. McDonald’s Delft-Noord is 24/7 open. Of je nu een ochtendmens bent of een nachtbraker, er is werk genoeg.

De personeelsfeesten zijn supervet

Bij McDonald’s weten ze wel hoe ze een feestje moeten geven. “We organiseren elk jaar twee grote personeelsfeesten”, vertelt Taco. “Zo hebben laatst een supertof nieuwjaarsfeest gehad in Club In The City in Rotterdam.”

Elke dag is anders

Ben je bang dat werken bij de Mac betekent dat je elke dag McFlurry’s staat te mixen? Dat is nergens voor nodig. “Elke dag is anders. De ene keer werk je bij de McDrive, de volgende dag in de keuken en dan weer in het McCafé.”

Het is supergezellig

De verschillende taken zorgen ervoor dat het werk leuk blijft. Maar wat minstens zoveel bijdraagt aan plezier in je nieuwe werk, zijn leuke collega’s. Ook daarmee zit het wel goed. “Vaak zeggen nieuwe medewerkers: ik werk hier een jaartje en daarna zoek ik weer wat anders. Maar uiteindelijk blijven de meeste mensen jaren plakken omdat het zo gezellig is”, vertelt Taco. “Er ontstaan hier vriendschappen en dat maakt dat er altijd een goede sfeer hangt. Wel zo fijn als je hard aan het werk bent!”

Lijkt het je wel wat om te werken bij McDonald’s Delft-Noord? Bekijk dan hier alle vacatures en solliciteer meteen!


Meer over McDonald’s Delft-Noord ontdekken?

McDonald’s Delft-Noord restaurants en horeca

GeopendHele dag

Kleveringweg 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.