Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x superleuke vacatures in Delft

Door Iris Olsthoorn 17 augustus 2019

Zoek je een (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Delft aan de slag te gaan! Wij hebben vier leuke vacatures in Delft voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Delftse vacatures!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerker Manfield

“Sales go up and down. Service stays forever”. Begrijp jij direct wat hiermee bedoeld wordt? Dan is een baan als verkoopmedewerker bij Manfield misschien wel iets voor jou:

manfield-delft-1

Verkoopmedewerker

Manfield Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Receptie medewerker bij Hotel de Plataan

Vind je de hotelbusiness interessant? Heb je een gastgerichte instelling, ben je nauwkeurig en vind je administratief werk leuk, spreek je Engels, heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je creatief en flexibel, heb je minimaal een HAVO-diploma of vergelijkbaar en ben je minimaal 19 jaar? Dan is dit misschien wel de baan voor jou! Bekijk de vacature hier:

Receptie-medewerker

Hotel de Plataan Dienstverband: Branche: Stand...

Sportinstructeur

Sportschool Fitness & Health Club Delft is op zoek naar een Les Mills Bodypump-instructeur (m/v, parttime) die per 1 september aan de slag kan. Vind jij het leuk om een vaste Bodypumples te verzorgen om de week op zondagochtend om 11.30 uur? Bekijk dan deze vacature:

Verkoopmedewerker Hunkemöller

Ben je dol op mode, lingerie en zoek je een baan in de retail, ben je daarnaast een gepassioneerd verkoopmedewerker? Hunkemöller is momenteel op zoek naar een verkoper (m/v) voor een van de winkels!

Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker / Winkelmedewerker (m/v) voor 28 uur per week- Solliciteer nu! Ben je dol op mo...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.