Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken om de hoek: 4 x leuke vacatures in Delft

Door Ilse Zoutewelle 7 september 2019

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Delft op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen, kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Allround medewerker horeca m/v

Lijkt het je wel wat om aan de slag te gaan bij Groenrijk het Haantje in het lunchcafé? Ze zijn op zoek naar een allround horeca medewerker. Het gaat om een fulltime of parttime functie.

Groenrijk Het Haantje

Allround medewerker horeca m/v

Fulltime/parttime - Geplaatst op 07 sep 2019

Vrijwilliger Bezoekdienst Dementie

De bezoekdienst dementie is op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens per week op pad te gaan met een demente oudere. Het kan gaan van een kop koffie drinken tot samen een wandeling maken. Het gaat om een vrijwillige functie. Lijkt het je wat? Bekijk dan de vacature hieronder.

Topper

Vrijwilliger Bezoekdienst Dementie

Delft voor Elkaar
Vrijwilliger - Geplaatst op 07 sep 2019

Weekendhulp

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend? C&A heeft een vacature voor verkoopmedewerker van 8 uur per week. Het is belangrijk dat je vriendelijk en servicegericht bent. Ook ben je op de hoogte van de laatste modetrends zodat je klanten kunt adviseren.

Verkoopmedewerker

Parttime - Geplaatst op 07 sep 2019

Verkoopmedewerker

Werken bij Kruidvat is lekker divers: het ene moment vul je de schappen aan, de andere keer help je een klant om vervolgens direct achter de kassa te springen. Klinkt dit als de perfecte job voor jou? Komt dat even mooi uit, want de vestiging op de Brabantse Turfmarkt heeft een vacature. Het gaat om een parttime baan.

kruidvat

Verkoopmedewerker

Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker? Het belangrijkste wat je gaat doen? Met jouw enthousiasme en...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.