Dit zijn de fijnste autowasstraten volgens Delftenaren

Door Iris Olsthoorn 14 november 2017

Er is echt niéts fijner dan rijden in een glimmende bolide, maar waar wordt je auto nou het allerbeste schoongemaakt? Om hier achter te komen vroegen we indebuurt-lezers via Facebook naar hun favoriete autowasstraten. Deze drie zijn volgens jullie het best.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Idenburg Car Solutions

Het regende reacties van mensen die hun bolide graag een sopje geven bij Idenburg Car Solutions tegenover de Makro. Waarom?

Bij deze carwash kan je je auto laten wassen, of hem zelf schoonmaken in een wasbox. Je kan er kiezen tussen vijf wasprogramma’s, afhankelijk van hoe smerig je auto is. Zelf poetsen in de wasbox doe je al voor €2,-, een VIP-treament voor jou (je mag achterover hangen met een bakje koffie) én je auto kost je €25,-. Is er iets stuk aan je auto? Dan zit je meteen op de goede plek, want Idenburg Car Solutions repareert ook van alles.

Idenburg Car Solutions autobedrijven

nu gesloten08:00 - 18:00

Schieweg 81, Delft

Bekijk meer:autobedrijven

BOB Autowas

BOB Autowas in Tanthof is ook een populaire keuze onder indebuurt-lezers. Uit de reacties blijkt vooral dat de service hier op en top is.

Bij BOB Autowas kan je zelf aan de slag in een van de wasboxen of je auto laten wassen met een van de drie wasprogramma’s. Voor een wasbeurt betaal je tussen de €8,- en €15,- euro.

BOB Autowas Delft wasstraten

nu gesloten08:00 - 19:00

Lagosweg 17, Delft

Bekijk meer:wasstraten

De Walvis

Wasstraat de Walvis is ook een favoriet van velen. Helaas kun je hier je auto niet meer heel lang wassen, want half december gaat de carwash voorgoed dicht.

Bij deze wasstraat kan je kiezen uit maar liefst vijf verschillende wasprogramma’s, variërend van €7,50 tot €19,50. Als je via de webshop een wasprogramma aanschaft, krijg je korting!

Wasstraat de Walvis Delft wasstraten

nu gesloten09:00 - 18:00

Martinus Nijhofflaan 70, Delft

Bekijk meer:wasstraten
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Bedrijvigheid