Vergaderen vlakbij de snelweg: hier vind je een sfeervolle locatie in Delft

Aangeboden door De Brasserij 17 januari 2019

Waarschijnlijk doe je de meeste vergaderingen gewoon op kantoor. Maar soms heb je éven een andere omgeving nodig. In zulke gevallen is het een supergoed idee om te vergaderen bij De Brasserij. In de verbouwde stadsboerderij voel je je meteen thuis: of je nu met zes of honderd man komt. En (heel handig): de Brasserij zit vlakbij de snelweg!

Bij De Brasserij kun je vergaderen op een manier die bij jouw bedrijf past. Zo kun je een vergadering doen van twee uurtjes met een lunch achteraf of een bespreking houden van een hele dag inclusief diner. Je kunt ook kiezen uit verschillende ruimtes. Zo kun je vergaderen in de serrezaal met uitzicht op de tuin of de sfeervolle heerenkamer. In totaal zijn er vijf zalen, dus er is er altijd wel eentje die bij jouw bedrijf past.

Geen verrassingen achteraf

De vergaderingen bij De Brasserij zijn all-in. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de rekening achteraf, want je betaalt één vast bedrag per persoon. Daar zit gratis parkeren, zaalhuur, btw, wifi, een beamer met scherm of flipover, heerlijke lunch, koffie, thee en fris gewoon bij inbegrepen.  Daarnaast word je ontvangen met een kop koffie of thee met iets lekkers. Jij hoeft je dus alleen druk te maken over de vergadering: de rest doet de Brasserij voor je!

Wil jij ook een vergadering houden bij de Brasserij? Dat kan! Je vindt hier meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Brasserij. Meer over De Brasserij ontdekken?

De Brasserij lunch

Nu gesloten11:00 - 15:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.