Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tuz & Biber gaat 6 weken dicht én verhuizen

Door Ilse Zoutewelle 20 juni 2017

Liefhebbers van het eten van Tuz & Biber zullen het een tijdje zonder moeten stellen. De take-away gaat vanaf 28 juni 6 weken dicht en opent daarna op een nieuwe plek.

Die nieuwe plek is maar een paar honderd meter verderop: de dames van Tuz & Biber gaan samenwerken met de dames van LU-ST. “We werkten al veel samen met hen”, vertelt Segki van Tuz & Biber. “We zijn allebei goed in wat we doen en daarom dachten we: waarom gaan we niet in één pand? Samen zijn we creatiever en versterken we elkaar. Verder zijn er voor ons bij LU-ST veel meer mogelijkheden dan in ons huidige pand: hier kunnen we niet uitbreiden met plekjes om te zitten en dat vinden we jammer.”

Mediterrane tuin

Bij LU-ST is die mogelijkheid er wel, maar dan moet er nog wel wat gebeuren. “Daarom gaan we de eerste week van augustus verbouwen. We willen bij LU-ST ook echt onze eigen plek creëren: ik denk aan een soort mediterrane tuin met veel groen.” Hier kunnen we dan ook echt zitten om te lunchen, waar Tuz & Biber nu alleen een take-away is. “Natuurlijk kan je dan ook nog afhalen, maar je kunt het ook lekker in de winkel opeten.”


Meer over Tuz & Biber ontdekken?

Tuz & Biber traiteurs

Gesloten10:00 - 16:00

Voorstraat 8, Delft

Bekijk meer:traiteurs

adv.