Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update: V&D Delft nu wel open

Door Redactie indebuurt 23 maart 2016

Na een technische storing is de faillissementsverkoop van V&D Delft nu echt begonnen. Koopjesjagers kunnen eindelijk hun slag slaan.

Teleurstelling woensdagochtend bij de start van de faillissementsverkoop van de V&D in Delft. Tientallen koopjesjagers hadden zich voor het pand verzameld, maar vanwege een technische storing in de kassa’s ging de winkel nog niet open.

De meeste wachtenden dropen teleurgesteld af nadat een paar winkelmedewerkers de menigte informeerden. Ze wisten nog wel te ver klappen hoe hoog de kortingen zullen zijn: Op de toch al lage prijzen die V&D hanteerde op de laatste openingsdag voor het faillissement wordt nog eens 15 tot 30 procent korting gegeven.

V&D Delft
Wachten, wachten, wachten…

De V&D in Delft is een van de eerste panden die open gaat voor de opheffingsverkoop. Daarom stonden er onder de wachtenden ook veel mensen uit Den Haag. ‘Ik wil er graag als eerste bij zijn,’ zegt een wachtende vrouw uit Den Haag. ‘Als de kortingen hier in Delft goed zijn neem ik morgen een dagje vrij en ga ik ook naar het filiaal in Den Haag.’

Al voor 9 uur stonden er mensen te wachten. De spanning steeg rond 9.00 uur én rond 9.30 uur, toen de winkels open zouden gaan. Rond 10.00 uur stonden er zeker meer dan honderd mensen wachten, maar vlak na tienen bleek dat het nog niet gaan gebeuren.

Naar verwachting duurt de opheffingsuitverkoop van V&D Delft tot half april.

V&D Delft
V&D Medewerkers geven uitleg.

adv.