Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pauline is de nieuwe eigenaar van Koster Sportclub: ‘Ik krijg hier energie van’

Aangeboden door Koster Sportclub 3 januari 2020

De leden van Koster Sportclub hadden het waarschijnlijk al door: er is een hoop veranderd bij de sportschool! Dat komt vooral door de nieuwe eigenaresse: Pauline Huisman. “Eén ding is hetzelfde gebleven: het is hier heel gezellig!”

Veel Delftenaren kennen Koster Sportclub waarschijnlijk van voormalige eigenaar Jan Koster. Wees gerust: hij is niet compleet uit beeld verdwenen. “Jan wilde graag een stapje terug doen en genieten van zijn kleinkinderen. Hij hoeft zich nergens meer druk om te maken, maar komt nog wel vier keer per week naar de sportschool. Jan is en blijft een vertrouwd gezicht in de zaak.”

‘Het is mijn kindje’

Pauline is trouwens ook niet bepaald nieuw: “Ik werk al dertien jaar bij Koster Sportclub. Ook voor ik de zaak had overgenomen, was het mijn kindje. Nu is dat natuurlijk helemáál zo.” Pauline heeft de sportschool officieel al een klein jaar in handen en dat is best aanpoten. “Ik werk zes dagen per week en heb één week vakantie gehad. Maar dat merk ik niet eens: ik krijg hier zó veel energie van. Gelukkig zit mijn zoon Gregory ook in de zaak. Als ik er niet ben, neemt hij het waar. Hij is personal trainer en fysiotherapeut in opleiding en betekent ook op die manier veel voor mensen.”

koster sportclubsNieuwe toestellen

Inmiddels heeft Pauline aardig wat veranderingen doorgevoerd. Zo zijn er eind maart nieuwe toestellen geplaatst. “Dit zijn de old school modellen die we altijd hadden, maar dan een type nieuwer. Het zijn heel degelijke apparaten waar fitnessliefhebbers graag mee trainen.”

Werkervaringsplek

Verder is Koster Sportclub sinds afgelopen jaar ook een werkervaringsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Ik kende iemand die behoefte had aan een plek waar ze ervaring op kon doen. Dat is een succes geworden: inmiddels doet ze de opleiding tot fitnessinstructeur! Ik hoop daar in de toekomst nog veel meer mensen mee te helpen.”

Kleedkamers verbouwen

Ook voor 2020 heeft Pauline plannen. “Natuurlijk is onze eerste prioriteit dat vaste leden het naar hun zin hebben bij ons. Dat gaan we onder meer doen door de kleedkamers onder handen te nemen. Zo blijven we bezig!”

Wil je ervaren hoe het is om te sporten bij Koster Sportclub? Dat kan! Maak via de onderstaande oranje button meteen een afspraak voor een proefles.


Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Gesloten07:00 - 22:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.