Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Na een heftige start gaat Kashan lekker door met haar eigen huidpraktijk: ‘ik laat me niet stoppen’

Door Martine Wooning Berkhuizen 27 november 2020

“Ik zag mensen in mijn omgeving die depressief waren door hun huidproblemen”, vertelt Kashan Faraj (27). Ze startte deze maand Shary skin Clinic in Delft en heeft een duidelijk doel: “Cliënten gelukkiger maken door huidverbetering.”

“Ik ben zo waanzinnig blij met deze locatie aan de Herculesweg”, vertelt Kashan. Na een mislukte samenwerking met een kapper in Delft moest ze hard op zoek gaan naar een plek waar ze haar droom kon starten. “Er waren wel panden beschikbaar, maar vaak te groot en véél te duur. Mijn neefje heeft helpen zoeken en binnen vijf minuten had hij dit nieuwbouwproject gevonden.”

Ik heb de makelaar gestalkt, maar wel mijn zin gekregen

“Ik heb de makelaar letterlijk gestalkt”, zegt Kashan lachend. “Ik heb hem bijna elke dag gebeld en gemaild, want deze plek was perfect. Ik woon hier al twintig jaar en in Delft zijn nog weinig huidspecialisten. Deze stap wilde ik dus alleen in Delft nemen. En het is me gelukt.”

Verbouwen

Helaas ging de verbouwing volgens Kashan niet zonder slag of stoot. “Via Facebook had ik een loodgieter gevonden die voor een kleine klus, snel aan de slag kon. Dit deed hij supergoed, dus ik vroeg of hij niemand kende die de verbouwing van het pand kon doen.” Wat bleek? Hij was aannemer en had zelfs over twee weken al tijd. “Superblij was ik, want hoe eerder de verbouwing af was, hoe eerder ik open kon natuurlijk. Maar ik had te vroeg gejuicht. De mannen hadden op de eerste dag mijn laserapparaat gestolen. De moed zonk me in de schoenen.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Nieuwe nisjes gebouwd voor de producten waarmee ze werkt
De behandelkamer
De wachtkamer

Zelf op onderzoek

Kashan schakelde natuurlijk de politie in en deed aangifte (dit heeft de politie bevestigd), maar helaas zonder resultaat. “De politie heeft me bijna niet geholpen, maar ik heb me er als een haai in vastgebeten. Dankzij het delen van foto’s op Facebook zijn er een hoop tips binnengekomen en zo heb ik die man opgespoord. Uiteindelijk kon ik drie dagen later mijn laserapparaat ophalen. Wel met €13.000,- schade.”

Gewoon doorgaan

Kashan is niet de vrouw om bij de pakken neer te gaan zitten. “Op dit moment kan ik mijn laserapparaat nog niet gebruiken, maar de praktijk is wel open voor andere huidbehandelingen. Ik heb het superdruk met trainingen geven door het hele land, behandelingen in de stoel en het opstarten van mijn bedrijf. Ik wil me richten op wat er wel kan. En dat is mensen helpen met een huidprobleem.”

Is je huid niet gezond, dan kan je dit ongelukkig maken

De juiste behandeling

De reden dat ze jaren geleden voor dit vakgebied heeft gekozen, is precies waarom de branche haar nog steeds zo trekt. “Het gaat om zoveel meer dan alleen een onderdeel van je lichaam. De huid is het eerste dat mensen van je zien. Is je huid niet gezond, dan kan je dit ongelukkig maken”, weet ze. “Maar ook onnodig, want met de juiste behandeling kan je een eind komen. Ik wil mensen weer gelukkig maken.”

Huidtherapeutisch team

Haar doel voor de toekomst? “Een goed huidtherapeutisch team opzetten waarmee we kunnen voldoen aan de vraag van de cliënten. De ruimte biedt genoeg mogelijkheden voor uitbreiding van de Shary Skin Clinic in Delft!”


Meer over Shary Skin Clinic ontdekken?

Shary Skin Clinic dermatologen

Gesloten10:00 - 18:00

Herculesweg 6, Delft

Bekijk meer:dermatologen

adv.