Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gregory is Personal Trainer: ‘Ik wens iedereen een fit en gezond lijf toe’

Aangeboden door Koster Sportclub 9 oktober 2020

Gregory van Velse (25) werkt nu iets langer dan drie jaar als personal trainer in sportclub Koster. “Ik vind het echt tof om mensen te helpen en het uiterste uit hun lichaam te halen. Een fit en gezond lijf wens ik iedereen toe.”

Na de middelbare school wist Gregory niet zo goed wat hij moest doen en nam een tussenjaar. “Mijn moeder is Pauline Huisman en ze is de eigenaresse van Sportclub Koster. Zij bracht me op het idee om iets met sport te gaan doen. Ik dacht: waarom niet? Nu heb ik mijn eigen bedrijf met personal trainen, Supra Allround Coaching, en ben ik bijna afgestudeerd fysiotherapeut. Het gaat dus best lekker.”

Afgestudeerd fysiotherapeut

“Ik hoef nog maar één gesprek en dan kan ik mijn diploma ophalen”, vertelt Gregory. “Ik geef geen groot feest om het te vieren. Zolang mijn moeder trots op me is vind ik het best. Zij heeft me altijd gesteund in alles. We delen onze liefde voor sport en nu kan ik wat voor haar terug doen in de sportschool.”

Een echte fitboy

Voor Gregory is sport een lifestyle. Waar de gemiddelde Nederlander al moeite heeft om twee keer in de week te sporten is Gregory er dagelijks mee bezig. “Ik train zeker vijf dagen per week in de sportschool om sterker te worden. Daarnaast train ik twee keer in de week met kickboksen en doe ik ook nog aan Krav Maga. Dit is een zelfverdedigingsport. Ik vind het tof om te merken dat mijn lijf steeds meer aan kan.”

Voeding

Niet alleen zijn de sportprestaties van belang tijdens de personal training lessen. “Uiteindelijk draait alles om de juiste balans. Je kan wel een dieet gaan volgen, maar de meeste mensen houden dit niet lang vol. Ik leer mijn klanten dat gezond eten lekker is en je niet bang hoeft te zijn voor vetten, dat heeft je lichaam ook nodig. Je moet je calorieën in de gaten houden, daarom adviseer ik altijd een eetdagboek. Hierin zie je duidelijk wat je binnen krijgt en hoeveel je verbrandt.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Supra Allround Coaching

Twee banen

Hij is van plan om eerst een aantal jaren voor een baas te werken als fysiotherapeut om ervaring op te doen en van zijn collega’s te leren. Daarnaast blijft hij ook werken als personal trainer. “Als personal trainer ben ik bezig om mensen op een top niveau te krijgen, als fysio ben ik eigenlijk al blij als ik ze kan terugbrengen naar hun oude niveau. En een stukje meer natuurlijk, want ik ga altijd voor het hoogst haalbare. Juist de dynamiek tussen deze twee maakt het werk interessant.”

Ben jezelf ook op zoek naar een personal trainer? Neem dan vooral een kijkje op zijn website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koster Sportclub. Meer over Koster Sportclub ontdekken?

Koster Sportclub sportscholen

Geopend07:00 - 22:00

Simonsstraat 109, Delft

Bekijk meer:sportscholen

adv.