Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

NC Men’s Wear stopt ermee en wordt onderdeel van The Little Gift

Aangeboden door Onze partners 18 januari 2017

In de zomer van 2016 opende de familie Nobel 2 nieuwe winkels: bloemenzaak The Little Gift en kledingzaak NC Men’s Wear. Met de eerste ging het goed, met de tweede wat minder. Daarom stopt de kledingzaak ermee en wordt deze bij de bloemenwinkel getrokken.

“Ondanks de medewerking en expertise van verschillende partijen lukte het NC Men’s Wear niet om een vertaalslag te maken naar het grote publiek”, vertelt Mandy Nobel. “Tegelijkertijd is er steeds meer vraag naar bloemen, planten en relatiegeschenken van The Little Gift. Daarom hebben we besloten het een met het ander op te lossen. We gaan de ruimte van de kledingzaak bij The Little Gift trekken. We hebben dan ruimte voor een extra etalage, een showroom voor trouw- en rouwwerk en een extra werkruimte. Hierdoor is er ook geen sprake van leegstand.”

Uitverkoop

Dit betekent ook dat NC Men’s Wear zo leeg moet, zodat The Little Gift kan uitbreiden. Daarom wordt woensdag om 13.00 uur het startschot gegeven voor totale leegverkoop. Broeken, jassen, vesten, boxers, overhemden en Lacoste polo’s gaan vanaf nu voor spotprijzen de deur uit.


Meer over NC Men’s Wear ontdekken?

NC Men’s Wear Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Molslaan 23, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.