Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De verfwinkel bezorgt Catootje een perfect gekleurde gevel

Aangeboden door Onze partners 22 februari 2017

Het was even een klusje, maar dan heb je ook wat. Walter van de Goedkoope Verfwinkel is zo’n 3 dagen bezig geweest om (op het blote oog!) dezelfde kleuren verf na te maken als de tasjes van webwinkel Catootje zijn.

“Ik wilde graag de gevel van mijn magazijn verven in de kleuren van de tasjes van Catootje”, vertelt Simone van Catootje. “Dus ik ging zelf aan de slag en kocht ik een pot roze en groene verf bij de bouwmarkt. Maar toen de verf was opgedroogd, zag het er heel goedkoop uit doordat de kleuren nét niet goed waren.” Dat vertelde ze aan Walter van de Goedkoope Verfwinkel, die haar verder hielp. “Ik kon de potten verf meenemen die ik zelf had gekocht. Walter heeft toen gezorgd dat het de juiste kleuren werden.”

Arbeidsintensief klusje

“Dit is het soort vakwerk wat je bijna nergens meer ziet”, vertelt Michel van de Goedkoope Verfwinkel. “Simone van Catootje gaf ons het tasje en de verf, mijn broer Walter is vervolgens een paar dagen bezig geweest om de kleur na te maken. Het is nogal een arbeidsintensief klusje. Je moet de kleur namaken, ergens op verven, laten drogen en dan kijken of het de juiste kleur is. Soms is de kleur in één keer goed, soms moet je het wel 3 of 4 keer proberen. Dat laatste was het geval bij Catootje.”


Meer over De Goedkoope Verfwinkel ontdekken?

De Goedkoope Verfwinkel speciaalzaken

Gesloten08:00 - 12:15 |13:00 - 18:00

Beestenmarkt 9, Delft

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.