Ekoplaza Delft is compleet verbouwd! We keken binnen

Aangeboden door Ekoplaza Delft 13 november 2017

Is het je al opgevallen? Ekoplaza aan het Vrouwjuttenland is helemaal verbouwd. De schappen staan anders, de broodafdeling is vernieuwd én er is een lunchroom ingericht. Wij keken even binnen.

ekoplaza delftRina van der Stok van Ekoplaza vertelt waarom ze de inrichting hebben omgegooid: “We merkten dat de inrichting vrij gesloten was: je kon niet in één oogopslag zien waar je moest zijn voor jouw biologische boodschappen. Nu hebben we de schappen zo neergezet dat je bij binnenkomst meteen een overzicht krijgt. Hierdoor kan je zelf beter bepalen waar je heen gaat, zonder dat je eerst langs de groente- en broodafdeling moet als je bijvoorbeeld cosmetica nodig hebt.”

ekoplaza delftVerse lunch

Als je dan uit gewinkeld bent, kan je sinds kort ook een kopje koffie drinken of lunchen bij Ekoplaza! Je kunt even lekker gaan zitten in de koffiehoek (met schattig keukentje om je kleine bezig te houden) of even snel een gezonde salade, wrap, broodje of zelfs complete maaltijd meenemen. “We merkten dat veel mensen behoefte hebben aan gezonde maaltijden om mee te nemen. Dus hebben we de versafdeling en lunchroom geopend! We maken alles zelf en natúúrlijk is het biologisch. Verder hebben we vrij veel vegan maaltijden: dat zie je bijna nergens. Het leuke aan de lunchroom is ook dat mensen kunnen zien wat je allemaal kunt maken met de producten uit de winkel.  Nu staat er bijvoorbeeld een vegan Mexicaanse burrito en halve avocado met gerookte zalm op het menu. Super lekker!” In de zomer wordt de lunchroom van Ekoplaza trouwens nóg leuker, want dan komt er voor de winkel ook nog een terrasje. “Kan je lekker in het zonnetje genieten van je koffie, taart of lunch!”

Lekker proeven

Wil je zelf proeven hoe de biologische producten van Ekoplaza smaken? Zorg dan dat je in het weekend je boodschappen gaat doen bij de supermarkt. Deze vrijdag kan je bijvoorbeeld het brood van Bakker Bronswijk uitproberen en vrijdag komt Karin Kookt langs. Zij kookt kleine gerechtjes met producten uit de winkel om je te inspireren. Als je gaat, vergeet dan trouwens niet mee te doen aan de openingsactie. Want bij besteding van €20,- ontvang je een gratis product! Je moet hiervoor wel even de coupon inleveren, die vind je hier. 

Ekoplaza Delft supermarkten

nu gesloten08:30 - 19:00

Vrouwjuttenland 33-35, Delft

Bekijk meer:supermarkten